В связи с военным положением часть мероприятий не состоится. Следите за информацией на страницах событий.

Сто тисяч

8 апреля 2016, 19:00, пятница
Продажа остановлена
прошедшее событие

О событии

8 квітня 2016 року Київський академічний музично-драматичний театр імені П.К. Саксаганського презентує першу в цьому сезоні прем’єру - «Сто тисяч» І.Карпенка-Карого на сцені Будинку офіцерів. Шалена комедія життя, де кожен глядач не тільки відпочине душею, а й сповна насолодиться позитивом та хорошим настроєм!
 
А Ви бачили, як виглядають сто тисяч? У Театрі імені Саксаганського Ви зможете відчути запах великих грошей та переконатися, що справжнє щастя не залежить від багатства, але багатство може доповнювати щастя!
 
Отже, пропонуємо глядачам першу у цьому театральному сезоні прем’єру - комедію І.Карпенка-Карого «Сто тисяч» у постановці В’ячеслава Стасенка, відомого за виставами «Ханума», «Три сестри», «Безумний день, або Весілля Фігаро», «За двома зайцями» та ін.
 
Карпенко-Карий увічнив історію про людську жадібність у п’єсі ще в 19 столітті, але вона і сьогодні не сходить зі світових сцен. Може, не така вона й давня? Справді, тема «Сто тисяч» - вічна та близька, а для когось - і надто болюча, адже якби не хотілося акцентувати на матеріальних проблемах, сьогодні чи завтра, рано чи пізно вони можуть завітати і у Вашу хату. Як тоді боротися з ними? Здавалося б, відповідь проста: потрібно завжди залишатися Людиною та керуватися мудрістю. Але життя раптово вносить свої корективи... Цікаво, який вихід із ситуації пропонує тандем Карпенко-Карий-Стасенко? Це - маленька таємниця, яка відкриється у жовтні!
 
Всі ці події розгортаються у вигаданому режисером світі, збудованому з масштабних оригінальних декорацій, вкраплень сучасної музики та трюків, які... Втім, залишаємо інтригу... Стверджуємо, що неочікувані, непередбачувані та захоплюючі пригоди Вам гарантовано! Наостанок скажемо, що це варто побачити та почути! Бо сміх для душі - завжди корисно!

Купить билет на Сто тисяч можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Киев.

Сто тисяч состоится 8 апреля 2016, 19:00, пятница в Дом офицеров. С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.