У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Двоє на гойдалках"

9 жовтня 2023, 18:00, понеділок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

У цій історії величезне, сяюче неоном, безжалісне місто перетворює людей на крихітні піщинки. Великий Жан Кокто говорив: «Самотність не знає тиші». Ці слова звучатимуть у свідомості глядачів увесь час. Герої цієї незвичайної історії зустрілися випадково, але чи випадково вони стали близькими людьми?
 
Вона – танцівниця, він – адвокат. Закохані тягнуться один до одного. Їх лякає самотність. Вони бояться своїх квартир, несподіваних дзвінків, вони роблять один одному боляче, але продовжують триматися разом, створюючи своє нове життя. Та чи не втратили вони кохання? Чи не пройшли повз почуття? Вирішувати глядачам.
 
На сцені:
 
Тетяна Шляхова
Олексій Зубков
 
Насолоджуйтесь!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Вистава "Двоє на гойдалках" відбудеться 9 жовтня 2023, 18:00, понеділок в Театр на подолі. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.