У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Лайма Вайкуле

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Лайма Вайкуле в Києві з новою програмою і зірковими гостями
 
Після завершення грандіозного фестивалю Лайми Вайкуле «Рандеву», який вперше за п’ятирічну історію в цьому році виїхав за межі Латвії і вперше пройшов в Одесі, «найнародніша» латвійська співачка в листопаді вирушає у великий всеукраїнський тур! Тільки вісім міст побачать нову програму! Зустрічаємося в Києві 30 листопада в Палаці «Україна»!
 
Всі чекають хітів — «Я вышла на Пикадилли», «Вернисаж», «Еще не вечер», «О чем играет пианист»… Без них не обійдеться! Але будуть і новинки!
 
І разом з Лаймою, тільки в Києві, на сцені — неповторний балет Freedom. Вони так прекрасно доповнюють один одного, що їх практично неможливо уявити виступаючими окремо.
 
Лайма їде до Києва з новою програмою, яка не потребує якоїсь особливої назви. Досить написати на афіші тільки два слова — її ім’я та прізвище. Вона поза часом, поза модою і поза політикою. І, тим не менш, щороку Лайма підносить глядачам щось таке, що дозволяє їй з легкістю зберігати свій статус актуальної, сучасної і модної артистки. Молоді заздрять, бо для неї немає нічого неможливого.
 
Будьте впевнені: цього разу Лаймі теж буде чим вас здивувати:
 
«У багатьох містах цього українського туру я давно не була. Зустріч з публікою, яка тебе любить, завжди довгоочікувана. Вона скоро настане, і це робить мене особливо щасливою, — каже Лайма.
 
— Концерти складатимуться з шлягерів і нових пісень. Люди все одно люблять те, що знають. Як би я не крутилася і не бажала вставити щось нове, — все одно старе не можна виключити. Будуть дуети. Разом зі мною в Україну приїде співак з Риги — Яніс Стібеліс. Краще за нього пісню Раймонда Паулса „Любовь настала“ ніхто не заспіває. Але несподівані зіркові гості теж готуються до цього концерту.
 
Чи заспіваю українською? Я вже почала його розуміти, — сміється Лайма. — Не на 100%, але на 80 — точно. Страшно співати іншою мовою. Це повага і відповідальність. Але я буду намагатися!».
 
У Лайми безліч титулів! Для одних вона еталон жіночності, елегантності, ікона стилю, справжня леді… Інших дивують її енергія, шарм і харизма.
 
Одна з глядачок, залишаючи майданчик Літнього театру «Морвокзал» в Одесі (там цього року проходив її фестиваль), сказала просто і лаконічно: «для мене Лайма одна з найкрасивіших жінок мого Всесвіту».
 
І в цих словах є найдорожче — народне визнання!
 
Але Лайма не любить яскравих епітетів на свою адресу, каже, що підвищена увага до її персони поза сценою — для неї великий стрес. Тому є одна порада: давайте подивимося на чудову Лайму на сцені! Послухаємо її потужні хіти і нові пісні. І не пошкодуємо оплесків на знак нашої вдячності і любові!
 
Заносите в календар дату, щоб не пропустити! Лайма призначає вам зустріч 30 листопада в Києві в Палаці «Україна».
 
Разом з Лаймою осінь і зима в Києві обіцяють бути теплими!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Лайма Вайкуле відбудеться 30 листопада 2019, 19:00, субота в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.