У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Сон в новорічну ніч (14:30)

10 січня 2016, 14:30, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Запрошуємо вас та ваших діток на новорічну казкову виставу «Сон в новорічну ніч, або Дивовижні пригоди в Країні розваг» у постановці музичного театру юного актора «FantaziaNew». 8, 9 та 10 січня у приміщенні Центру культури та мистецтв СБУ.
 
Кожна дитина хоч раз мріє опинитися в дивовижній Країні, де оживають ігри!    
«Сон в новорічну ніч, або Дивовижні пригоди в Країні розваг» - казкова історія, що дарує надію на перемогу дружби, добра і краси. Вона стала справжнім шедевром і не втратила своєї актуальності. Про різнокольоровий світ дитячої фантазії, в якому реальність переплітається з вигадкою, про те, звідки беруться мужність і кмітливість, а ще про те, як важливо мати талант, добре серце і вірних друзів у своєму оточенні.
 
Захоплюючий, перевірений часом сюжет, чудові пісні і музика Андрія Петрова в сучасній обробці!.. 
Юним глядачам належить відправитися в захоплюючу подорож...  уві сні!.. 
 
На вас чекають красиві цікавості: шляхетні шахові фігури та піступні карти! Чаклунство Каргани та подорож в обсерваторію Мага У. Дивовижні перетворення та сюрпризи, ілюзії та несподіванки! Букет дотепних жартів, смішні танці та сучасна музика, відкриття нових талановитих акторів! Все це - нова вистава музичного театру юного актора «FantaziaNew» для дітей та їх батьків.
 
Казкова вистава інтерактивна: глядачі беруть участь у дії.
 
«Сон в новорічну ніч, або Дивовижні пригоди в Країні розваг» - це бажання зробити виставу для дітей і з дітьми!
Спектакль адресований дітям і неодмінно їх батькам, а також усім, хто не загубив в собі дитину й досі любить Грати!!!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Сон в новорічну ніч (14:30) відбудеться 10 січня 2016, 14:30, неділя в Центр культури та мистецтв. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.