У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

#soul #blues #funk вечер

19 грудня 2015, 19:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Только в один вечер, 19 декабря 2015 года, в рамках Grand Soul Tour, в столице Украины можно будет насладиться самыми известными #soul, #blues, #funk композициями в исполнении звезд вокальных талант-шоу на сцене ДК КПИ. Аккомпанировать им будет funk-состав симфонического оркестра «Lords of the Sound».
 
Шоу, которое перенесет вас во времена зарождения современных течений музыки и передаст ту атмосферу уютных заведений, когда нынешние «громкие» имена только начинали свою карьеру, а мир только начал узнавать, что такое настоящий #soul, #blues и #funk.
 
В этот вечер со сцены прозвучат как давно полюбившиеся, так и современные хиты мировых звезд:
 
 - Joe Cocker
 - Ray Charles
 - Sting
 - Pharrell Williams
 - Bruno Mars
 - Stevie Wonder
 - James Brown
 - Elvis Presley
 - Amy Winehouse
 - Michael Buble
 - Phil Collins
 - Etta James
 - Seal
 - Sam Smith и др.
 
И это все в совокупности с впечатляющими декорациями, невероятной режиссурой, световым шоу и незабываемыми номерами. Изюминка вечера - абсолютное отсутствие фонограммы.То, что еще не делал никто. Объединение всех хитов в один незабываемый #soul #blues #funk вечер. Стань тем, кто увидит это собственными глазами.

Придбати квиток на #soul #blues #funk вечер можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

#soul #blues #funk вечер відбудеться 19 грудня 2015, 19:00, субота в Будинок культури НТТУ (КПІ). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.