У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ЖАДАН і СОБАКИ

14 серпня 2015, 20:00, п’ятниця
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

До Києва з новим та відпрацьованим матеріалом приїздять Жадан та Собаки в Космосі.
Альбом "Бийся за неї" витримано у характерній для хлопців гостросоціальній тематиці із притаманним ска-панк стилю музичним супроводом. Головним героєм пісень «Жадана и Собак» як і раніше є робітничий клас. Кожна пісня є втіленням думок народу, його переживань, проблем та світосприйняття, одночасні питання і відповіді нагальної проблематики українського суспільства та існування у цьому дещо викривленому соціальному вимірі людини як індивіда. У альбомі не обійшлося без політики. Адже пісня Instagram, безпосередньо стосується міського голови Харкова Геннадія Кернеса. Пісня з’явилася внаслідок «тісноїспівпраці» Кернеса і «тітушок», які скоювали напади на активістів Євромайдану.
Але будуть СВІЖІ ПІСНІ із нового альбому, робота над яким відбувається зараз. Це такі речи як 10праведників, Мамоні, Листопад, Рок-музикант, Дерева.
 
Жадан — виконавець настільки ж харизматичний, як і Жадан-читець і оратор, і збирає повні зали не лише в Україні, а й за кордоном.
Сергій Жадан – український письменник, перекладач та громадський діяч. Автор романів «Депеш Мод», «Ворошиловград», поетичних збірок «Цитатник», «Ефіопія» та інших. Автор більше двадцяти поетичних і прозових збірок. Власні тексти перекладались німецькою, англійською, шведською, італійською, угорською, польською, сербською, хорватською, чеською, литовською, білоруською, російською, вірменською мовами. Сергій є письменником номер 1 в Україні, за рейтингами журналу «ШО» та «Форбс Україна» у 2013-2014 роках.
 
Харківський гурт "Собаки В Космосі" виник в 2000 році. Це музиканти-однодумці, які виконують власні пісні, поєднуючи у своїй музиці елементи ska, jazz, disco, rock, і навіть drum n bass. Пісні і музика гурту неодноразово використовувалася українськимикінематографістами. Виступали на фестивалях «Таврійські ігри», «Раз. Liv», «Музичний Острів», «5 озер», «Мазепа-Фест», «День Незалежності з Махном», "Захід" та багато інших.У 2008 році хлопці розпочала співпрацю з Сергієм Жаданом, випустивши диск «Спортивний клуб Армії». Результатом співпраці став проект «Сергій Жадан та Собаки в Космосі», який успішно гастролює Україною та Європою. Разом із Сергієм Жаданом: «Спортивний клуб армії» (2008), «Зброя пролетаріату» (2012), «Бийся за неї» (2014).

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

ЖАДАН і СОБАКИ відбудеться 14 серпня 2015, 20:00, п’ятниця в Арт-Паб "Бочка". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.