У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Великий Китайський Цирк (14:00)

10 січня 2016, 14:00, неділя
Продаж призупинено
минула подія
Бронь
72
години

Про подію

Великий Китайський Цирк в Києві!

Через два роки після тріумфальних концертів в Києві!
75 тисяч киян і гостей міста бачили цих артистів!
Тепер вони привозять нову програму!

На цих новорічних канікулах Великий Китайський Цирк за участю 25 артистів на сцені виступить з 27 грудня 2015 року по 10 січня 2016 року в київському Міжнародному Центрі культури і мистецтв (Октябрький Палац). Знаменитий Великий Китайський Цирк представить унікальне екзотичне новорічне шоу для маленьких і дорослих глядачів!

Китайський Цирк, традиції якого формувалися впродовж 4 000 років, у всі часи був захоплюючим видовищем. Його історія йде своїми коренями в старовинні народні ігри, традиційні ремесла і військову справу, вона повна таємниць, овіяна легендами і відданнями. Розгадку непорушності циркового мистецтва майстрів Піднебесної багато хто бачить в тому, що воно об'єднує основи бойових мистецтв, древню філософію, культуру і високу дисциплінованість. Усе це дозволяє здійснювати складні трюки, унікальну майстерність володіння тілом, межуюче з чудесами і що вражають навіть найдосвідченішу публіку.

Костюм, грим, аксесуари, порядок розподілу трюків в номері, рідкісна скромність, навіть якщо можна так виразитися, цнотлива невибагливість «подання» - за усім цим виразно відчувається своєрідність національної культури видовища. Своєрідність, вироблена і відшліфована творчістю багатьох поколінь. Кожен номер в китайському цирку глибоко символічний. Приміром, знамениті «китайські тарілочки», що обертаються на довгих паличках блюдця, спрадавна втілюють сонце. У цьому номері юні дівчата виконують роль «поромників», що переплавляють по небесному океану людям світло і тепло. Прекрасний цирковий номер «політ стрижів» йде коренями в далеке військове минуле Китаю. За старовинною легендою, китайським воїнам потрібно було швидко проскочити в невеликий отвір. Якщо в Древньому Китаї це уміння вважалося обов'язковим, то в наші дні це прекрасний цирковий номер. Китайські кульбіти схожі на повітряні польоти і справляють враження повної невагомості артистів, їх тіла як блискавки, летять через сцену або манеж. Складні комбінації, де важлива кожна десята частка секунди, коли здається, що зіткнення артистів неминуче, справляють надзвичайне враження на глядачів. Групові комбінації схожі на своєрідний фейєрверк. Не чутно стука ніг об підлогу, не видно напругу, абсолютно ідеальні приходи після стрибка.

Незмінні атрибути представлень -- барвисті декорації, національні костюми багаті золотом, яскравими фарбами і розкішною ручною вишивкою.

Головна відмінність цирков Європи і Китаю в тому, що в європейському цирку виступають дорослі артисти, а в китайському - діти і підлітки. У складі зазвичай артисти від 12 до 24 років. Вони починають навчатися майстерності з трирічного віку, пройшовши строгий відбір в спеціальні школи, де конкурс частенько складає 2-3 тисячі чоловік на одно місце.

За останні декілька років китайський цирк отримав новий розвиток, його номери удостоїлися високої оцінки іноземних колег. Китайський цирк став не просто екзотичним вкрапленням, а став цілим витіюватим світом, який продовжує дивувати глядачів усіх куточків земної кулі.
 
Цієї зими, напередодні новорічних свят, Великий Китайський Цирк запросить усіх вас поринуть в його стародавній казковий світ! Неодмінними учасниками представлень стануть Дід Мороз і Снігуронька.

Чекаємо на Вас!
Радість на обличчях Ваших дітей - кращий подарунок для батьків!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Великий Китайський Цирк (14:00) відбудеться 10 січня 2016, 14:00, неділя в МЦКМ (Жовтневий Палац) . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.