У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр "Візаві". "Любов живе три роки"

Перенесення заходу
минула подія

Про подію

«Любов  живе три роки». Прем'єра!
 
«Любов живе три роки» - це музична романтична комедія за бестселером Фредеріка Бегбедера!
«Любов живе три роки» - це іронія і ніжність, жорсткий гумор і світлий смуток, боротьба егоїзму і високої романтики.
 
Як тут бути романтиком, якщо навіть вічна любов має свій «термін придатності»? Головний герой цинічний журналіст Марк Мароні, навіть відміряв цей термін - любов живе рівно три роки! Принаймні  в його житті, де у вирі крутих вечірок і божевільних сенсацій, жінки змінюють один одного частіше, ніж пори року. Поки одного разу в долі Марка не виникає жінка-загадка, ім'я якої - Аліса ...
А ви знали, що автор бестселера, за яким поставлено спектакль, Фредерік Бегбедер,  входить в ТОП найпопулярніших французьких письменників нашого часу ?! А роман «Любов живе три роки» - кращий твір цього автора! Щоб підсилити емоції і розкрити героїв книги у всій повноті, в театрі «Візаві» зважилися на експеримент і поставили спектакль у форматі драматичного міні-мюзиклу!
Актори грають на музичних інструментах, танцюють і співають разом із зірками відомі світові хіти в форматі живого звуку! На сцені зірки українських серіалів і кіно: Тамара Морозова (т / с «Єфросинія», «Анка з Молдаванки», «Заради любові я все зможу», «Поговори з нею», За три дні до любові »і т.д) і Євген Бельтюков (актор, музикант і друг головного героя в семирічному серіалі «Реальна містика»). Ви точно бачили їх на екрані, а тепер побачите на сцені! Ірина Марчук і Кирило Шевченко! Блискучі джазові костюми, пісні, танці, пронизлива щирість і французька легкість об'єдналися в одній виставі!
Хочете відкрити двері в своє серце і впустити туди свіжий вітер весни, Франції та любові? У нас є для вас ключик!
 
В ролях:
Тамара Морозова,
Євген Бельтюков,
Ірина Марчук,
Кирило Шевченко.

Придбати квиток на Театр "Візаві". "Любов живе три роки" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Театр "Візаві". "Любов живе три роки" відбудеться 17 березня 2022, 19:30, четвер в НМАУ им. П. Чайковского (Консерваторія). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.