У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Квест-кімнати "Ізоляція"

31 березня 2022, 10:00, четвер
Перенесення заходу
минула подія

Про подію

Про подію Квест-кімнати "Ізоляція" - це кращий спосіб, щоб провести дозвілля з користю і бурею емоцій! Кожна людина в команді (2-6 чоловік) перетворюється в героя найцікавіших сюжетів і непередбачуваних пригод! Вам треба бути гранично уважними, адже кожна деталь квеста - це підказка. Відкривайте замки, розгадуйте загадки і вирішуйте головоломки - усе це допоможе вам вибратися з квест-кімнати за 60 хвилин, але головне - це ваша залученість і інтерес!
 
Зверніть увагу! Перед купівлею квитків необхідно подзвонити і забронювати дату і час гри :
 
073-452-61-80, 
050-448-50-78, 
067-329-86-70 
 
Команди від 2 до 6 учасників
 
У вас з'явилася можливість перетворитися в героїв найцікавіших подій і непередбачуваних сюжетів! 6 квест-кімнат від "Ізоляції" Київ - тут ви точно знайдете тематику до душі і інтересам!
 
Квест-кімнати "Ізоляція" - це місце, де ви отримаєте бурю емоцій, дозу адреналіну, проведете час з весело і разом з цим проведете час з користю! 
 
Найбільша в Україні мережа квест-кімнат "Ізоляція" вже більше 7 років розвивається разом з вами! Тільки у нас ви можете повністю зануритися в сюжети улюблених фільмів, мультфільмів і відомих пригод!
 
Ми надаємо окрему Kids Zone для дітей і підлітків. Діти від 8 років можуть проходити квест як в компанії друзів, так і батьків. Також є можливість узяти з собою провідника-адміністратора. Вартість супроводу = вартість додаткового квитка. 
 
Розвивайтеся разом з нами, проведіть час з користю і веселощами в квест-кімнатах "Ізоляції"! 
 
Вибери квест до душі і інтересу тільки в "Ізоляції":
Адреса: вул. Євгенія Коновальця, 44А
 
Квест "Алиса в Задзеркаллі" 
 
Складність: середня 
Легенда: Рівно на одну годину ви перетворитеся на Алісу, яка провалилася в кролячу нору. Яскрава, барвиста, незвичайна, місцями навіть божевільна кімната за мотивами однойменної казки Л. Кэрролла. Неймовірна локація, яка сподобається і дітям, і дорослим.
Встигнете вибратися?...
 
Квест "Експеримент" 
 
Складність: середня 
Легенда: Вам належить вибратися з лабораторії дивного ученого. Він хороший хлопець, але усі його досліди закінчуються перетворенням людей на тарганів. У вас рівно година, щоб вибратися і не стати однією з комах. Цікава кімната, яка підійде і для дітей, і для дорослих. 
 
Квест «На межі божевілля»
 
Складність: середня 
Легенда: Є дві паралельні реальності: реальність справжня і реальність, народжена чиєюсь хворобливою уявою. Вам належить розгадати, яка з них справжня рівно за 60 хвилин. Ви потрапляєте в психіатричну клініку №16. Це місце, в якому знаходився відомий бізнесмен. Чи хворий він був до того, як сюди потрапив? А може його свідомість помутилося саме в цьому дивному місці? Вам доведеться пройти по стопах бізнесмена, щоб дізнатися, як же йому вдалося втекти? А може і не вдалося…
 
Квест «Магія цирку»
 
Складність: середня
Легенда: Ви заходите до кімнати. У її стінах панує приголомшуюча тиша, і присутність чогось зловісного поступово витісняє дух шумних веселощів, які ще нещодавно наповнювали це приміщення..  Включайте світлий розум, логіку, вправність і ні на хвилину не втрачайте пильність! У ваших інтересах спробувати впоратися з усіма завданнями впродовж встановленого часу, інакше вам належить стати учасниками циркового номера, який безпечним точно не назвеш... 
 
Квест "Механикум" 
 
Складність: складна
Легенда: "Механикум" - квест кімната, здатна здивувати навіть досвідчених гравців. У Вас буде всього година щоб зрозуміти, як позбавитися від оков, усіх учасників команди, що прикували до їх стільців. Гра розрахована на злагоджену командну роботу 4-х чоловік, і тільки спільними зусиллями вийде з'ясувати в якій послідовності натискати на важілі і приводити в дію різноманітні механізми…
Вибратися з хитромудрого світу механізмів, зі своєю закономірною, але неочевидною логікою, можливо тільки якщо команда діятиме як єдиний організм і кожен учасник внесе свій внесок, інакше "Механикум" не відпустить Вас!
 
Квест "Відродження" 
 
Складність: складна 
Легенда: В історії було немало випадків, коли група людей намагалася змінити всесвіт, використовуючи найфантастичніші методи - від алхімії і магії до генної інженерії. Вам належить проникнути в саме серце таємниць представників древнього ордену і завершити початий ними ритуал по відродженню давно забутої істоти - Буєра, здатного змінити цей світ. Але будьте обережні - пробудження Буєра таїть в собі небезпеки!...
 
Чому вам варто вибрати саме "Ізоляцію" Київ:
 
- найбільша мережа квест-кімнат в Україні;
- більше 7 років досвіду і тисячі задоволених гостей;
- якщо вам від 8 те 99 років, то вам сподобається; 
- великий простір і можливість захоплююче відсвяткувати будь-який захід!
 
Бронюйте будь-яку з 6 квест-кімнат прямо зараз!
 
Якщо квест-кімнати, то тільки "Ізоляція"!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Квест-кімнати "Ізоляція" відбудеться 31 березня 2022, 10:00, четвер в Квест-кімнати "Ізоляція". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.