У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Дванадцять стільців"

30 березня 2022, 19:00, середа
Перенесення заходу
минула подія

Про подію

Містичний трагіфарс на 2 дії за І. Ільфом та Є. Петровим
 
Музика — О. Злотник
 
Лібрето — В. Подгородинський 
 
Вірші — О. Вратарьов
 
Остап Бендер з Іполитом Матвійовичем Вороб'яніновим шукають фамільні коштовності, які покійна теща Вороб'янінова сховала в одному із стільців столового гарнітура. Паралельно з ними пошуками скарбів займається панотець Федір, якому ця страшна таємниця була відкрита на сповіді.
 
Історія двох аферистів, що пустилися на пошуки діамантів мадам Пєтухової, і до цього дня користується шаленим успіхом у читачів і глядачів. Ім'я Остапа Бендера, великого комбінатора, стало прозивним, а сам роман розійшовся на цитати і витримав сотні успішних перевидань і сценічних втілень.
 
Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного вперше звертається до цього матеріалу і, сподіваємося, розставить свої акценти в знайомих і улюблених для всіх текстах. На вас чекають яскрава акторська гра, дотепні ходи, режисерські знахідки, прекрасна музика і... захоплюючий сюжет. Блиск!
 
А раптом саме ви сидите на тому самому стільці?!
 
Режисер-постановник -Володимир Подгородинський
 
Диригент-постановник і аранжувальник - Юрій Літовко
 
Художник-постановник - Станіслав Зайцев
 
Балетмейстер-постановник - Віталій Кузнецов
 
Хормейстер-постановник - Сергій Савенко
 
Художник з костюмів - Олена Леснікова
 
Художник з освітлення - Олена Корольова
 
Звукорежисери:
 
Микита Комарницький
 
Данило Скрупський

Придбати квиток на Вистава "Дванадцять стільців" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Вистава "Дванадцять стільців" відбудеться 30 березня 2022, 19:00, середа в Театр ім. Лесі Українки. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.