У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Опера "Амадеус"

Перенесення заходу
минула подія

Про подію

Київський національний академічний театр оперети запрошує глядачів на драматичну оперу “Амадеус” у Києві за п'єсою британського драматурга П. Шеффера. З творцем можна зробити будь-що, але він не вмирає, якщо виконують його твори. У Антоніо Сальєрі все йшло порівняно добре, поки в його життя і музичну сферу не увірвався безглуздий юний геній. Моцарт привніс у музику те шаленство, яким і сам любив керуватися у своєму житті. І наш благочестивий старший побратим розуміє, що цього рівня йому не дано досягти Богом.
 
На той момент Сальєрі легко примелькався при дворі, він прагне й надалі не давати ходу творам Амадея. При цьому віденський придворний композитор був захоплений його творами. Не даючи спуску своєму молодому супернику, Антоніо розуміє, що швидше за все цей бій буде ним програний. Навіть захворівши і перебуваючи у невідомості, геній Моцарта продовжує створювати музику. І створювати потужно, з натиском і поза всіма канонами. Залишається єдиний шанс на посмертну славу – змусити всіх повірити, що це він убив Моцарта.
 
Знамените історичне протистояння
Незвичайне авторське трактування відносин
Феєричне видовище за мотивами самої п'єси
Переклад з англійської Олександра Степанова
 
Режисер – Максим Голенко
Диригент - Сергій Голубничий
Художник – Володимир Карашевський
Художник з костюмів - Ольга Левченко
Балетмейстер – з. а. України Максим Булгаков

Придбати квиток на Опера "Амадеус" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Опера "Амадеус" відбудеться 19 березня 2022, 19:00, субота в Київський національний академічний театр оперети. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.