У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новорічний концерт «Муза Небес», Alex Rux

29 січня 2021, 19:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Київський театр «Тисячоліття» спільно з продюсерським центром «Parovoz-UA» представляють – Новорічний концерт неймовірного скрипаля Alex Rux із своєю програмою “Muse of Heaven” 30 грудня на сцені Будинку Кіно.
 
Альбом «Муза Небес»
Вас очікує поєднання класичних творів з роком:
– Ave Maria
– Violin concerto №1 Johann Sebastian Bach
– The Phantom of the opera Andrew Lloyd Webber
– Salut D’amour Edward Elgar
– Violon concerto №2 Niccolo Paganini
– Adagio in G minor Tomaso Albinoni
– Summertime
– Summer та багато інших, в яких соло виконує скрипаль Alex Rux.
 
На концерті прозвучить альбом під назвою Muse of Heaven. Це фантастичне поєднання академічного виконання на класичній скрипці та рок стилю. Ви почуєте найвідоміші, найпопулярніші мелодії відомих композиторів в сучасному аранжуванні. А надихнули Алекса до створення альбому музика відомих рок гуртів таких як Scorpions та Dire straits. Ви отримаєте неймовірний драйв під час концерту та будете наспівувати кожну мелодію, яка буде звучати, тому що ви точно знаєте кожну з них. Живий звук та живе виконання. Enjoy listening.
Будучи студентом, у 2000 році, Alex почав працювати в Ансамблі класичної музики імені Бориса Лятошинського, відомого колективу на пострадянському просторі, солістом та артистом ансамблю. Також з 2002 року виграв конкурс у міжнародний оркестр K&K Philarmoniker, де працював 5 років і мав можливість виступати в найкращих залах Європи, таких як Берлінська філармонія, Гевандхаус у Лейпцігу, Альте Опера у Франкфурті-на-Майні тощо.
 
З 2004 року продовжив навчання в аспірантурі на кафедрі камерного ансамблю у професора Тетяни Арсенічевої. З 2003 року і по теперішній час співпрацює із відомим струнним квартетом імені Лисенка. У 2010 та 2011 роках отримав стипендію для участі у фестивалі Zeist music days та майстер-класах у Нідерландах. Там навчався у Шмуеля Ашкеназі, першої скрипки єрусалимського квартету Олександра Павловського, скрипаля Андрея Бєлова, віолончеліста квартету Шимановського Марчіна Сенявського та інших відомих музикантів Світу.
З 2000 року Аlex Rux зіграв більше 1500 концертів у різних ансамблях, в камерних та симфонічних оркестрах, виступав як соліст. Концерти проводились як в Україні, так і по всій Європі. У 2016 році відвідав США, місто Денвілл, штат Кентуккі, на запрошення Джаемі Лоеб як волонтер, давши концерт із симфонічним оркестром студентів, для яких я проводив майстер-класи та читав лекції. В 2016 та 2021 роках запрошений викладати на майстер-класах в Мальтійській центральній академії.

 

 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Новорічний концерт «Муза Небес», Alex Rux відбудеться 29 січня 2021, 19:00, п’ятниця в Будинок Кіно. Червоний зал. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.