У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Альберт, або найвища форма страти

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Вистава «Альберт, або найвища форма страти». 15 березня 2015 року на сцені Національної музичної академії України імені П. І. Чайковського.
 
Юрій Андрухович. Уляна Горбачевська. Марк Токар 
 
Відео: vj-group «Cube».
Звук: Віктор Новожилов.
Графіка: Анатолій Бєлов. 
Ідея проекту: Оля Михайлюк .
 
Про виставу...
 
Юрій Андрухович.
«Вистава «Альберт» створена за моїм однойменним оповіданням, що колись увійде до збірки про видатних нечестивців усіх часів. У центрі нашого дійства - історія Альберта Вироземського, шахрая і злодія. Щоб уникнути смертної кари, він погодився віддати душу дияволу, але підписана кров'ю угода чомусь не спрацювала - й певного осіннього дня року 1641-го його було привселюдно спалено посеред львівської площі Ринок…» Ця вистава - гра слів, інтонацій, жестів, що виникає у відчайдушній, ризикованій і водночас гармонійній взаємодії письменника, що проявляється тут не лише як автор текстів, але і як співак, і як актор, з чудовими музикантами. Виставу доповнює тонка, іронічна, пронизлива графіка, що оживає під час вистави.
 
Уляна Горбачевська.
Новий вимір - музика, спровокована текстом… Графіка, фрі-джаз, література, традиційна музика, театр. Кожен прийшов у проект зі своєї території і розповів історію у свій спосіб. Як не дивно, це якраз і спрацювало. Ми творимо разом, взаємодіємо, але не змішуємось… якось так.
 
Любов Якимчук.
Із середньовічного сюжету просвердлені «дірки» в сучасність (алюзії та натяки), комбіновані стилістично різні мелодії та пісні. Ця інтертекстуальність втягує у гру глядача, спонукаючи його до співтворчості… Після вистави публіка аплодує стоячи... катарсис пережили навіть ті, хто думав, що вже не здатен відчувати щось подібне від сучасного мистецтва.
 
Юрій Андрухович:
Ідея поєднати саме цей текст із саме такими виконавцями та саме такою візуалізацією - це щось більше і значніше, ніж просто режисура. Це створення особливого мистецького синтезу, відкривання потаємних можливостей тексту, про які не здогадувався навіть я, його автор.

Придбати квиток на Альберт, або найвища форма страти можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Альберт, або найвища форма страти відбудеться 15 березня 2015, 19:00, неділя в НМАУ им. П. Чайковского (Консерваторія). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.