У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Білоруський сучасний художній театр. "Колишній син"

5 лютого 2022, 19:00, субота
Перенесення заходу
минула подія

Про подію

Прем’єра! “Колишній син” в Києві  від Білоруського сучасного художнього театру за кордоном.
 
У грудні в столиці розпочинає свій перший сезон Білоруський сучасний художній театр за кордоном. Дебютною прем’єрою стане вистава «Колишній син» за романом білоруського письменника і громадського діяча Саші Філіпенко, яка була заборонена в Білорусі. «Кумедний, гіркий, войовничий, грандіозний роман», — так описує твір Філіпенка німецький письменник і літературний критик Фолькер Вайдерман.
 
Події у ньому розгортаються ще 20 років тому, але вони, як не дивно, співзвучні тому, що відбувається у Білорусії зараз, особливо на хвилі політичної еміграції. Адже, як зазначав сам автор, його роман - це спроба зрозуміти, що робить громадян колишніми по відношенню до своєї держави.
 
Вистава білоруського сучасного театру.
 
В одному просторі і часі зійшлися представники трьох поколінь на зламі епох. Оточуюча дійсність і особисті прагнення ставлять перед усіма героями важкі, але важливі запитання. Чи відповідальні ми за свою країну? Чи варто спробувати змінити неминуче? На що ми готові піти заради власної свободи і кохання? Чи здатні громадяни взагалі прокинутись від омани минулого, у якій звикли існувати? Поїхати чи залишитись?
 
Актори:
Олена Кривда
Олег Примогенов
Олексій Яровенко
Василь Процюк
Ольга Мороз
Христина Синельник
Анастасія Куликовська

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Білоруський сучасний художній театр. "Колишній син" відбудеться 5 лютого 2022, 19:00, субота в Сцена 6. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.