У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Корiолан

Продаж припинено
минула подія

Про подію

28 лютого 2015 року в Центрі культури та мистецтв «КПІ» відбудеться другий показ опери «Коріолан» (автор ідеї Влад Троїцький), прем’єра якої відбулась 29 листопада 2015 року, за однойменною п’єсою Вільяма Шекспіра.
 
Цей драматичний твір був вибраний невипадково. На думку режисера і керівника проекту Влада Троїцького, більш актуальний і болісний текст для постановки у театрі сьогодні знайти складно.

В основі трагедії Шекспіра - життєпис давньоримського вождя Гая Марція Коріолана, із змалюванням політичних інтриг та бунту народу проти свого лідера. «Коріолан» - ну дуже актуальний сьогодні. Це такий гадючник, умовно «кулуари Верховної Ради», - коментує Влад Троїцький.

Нова опера сьогодні - популярний  у всьому світі жанр. В епоху поглиблення зв’язків між різними видами мистецтв такий музично-сценічнний твір стає як ніколи актуальним, викликає інтерес як у публіки, так і у постановників. В Україні, натомість, опера до цього часу не звертала на себе належної уваги композиторів та режисерів.

Музичну палітру опери утворюють поєднання тембрів акустичних інструментів та електроніки, академічної та народної манер співу, складних гармоній та сучасних драйвових ритмів.

28 лютого  глядачі побачать два відділення загальною тривалістю 2 години (з антрактом).

Придбати квитки на оперу «Коріолан» в Києві можна на нашому сайті або в касах міста.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Корiолан відбудеться 28 лютого 2015, 19:00, субота в Театр "Особистості" (Центральний будинок художника). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.