У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

"Машрабі". "Сливовий вітер"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

«Сливовий вітер»
 
сучасний одноактний балет на музику японської композиторки Midori Takada
 
У кожній речі присутній свій ритм.
 
Також є свій ритм в невидимому, в пустоті.
 
Вистава «Сливовий вітер» – це діалог, де співрозмовник – цілий світ. У пошуках відповідей на одвічні питання ми спробуємо осягнути непостійність кожної миті та усвідомити плинність буття.
 
Ідеї: Галина Пеха
Хореографи: Раков Володимир та Галина Пеха
«МАШРАБІ»
 
Сучасний одноактний балет.
 
Ця вистава про інстинктивну природу жінки.
 
Її вихід із тіні, повернення до своєї самості.
 
Є відомості, що саме з матріархальних товариств Єгипту, Давньої Індії, Туреччини і деяких інших районів Азії, на тисячі миль у всіх напрямках поширилося і дійшло до нас уявлення про жіночу душу.
 
Її невтримна жадібність буває в тому випадку, коли більша частина жіночої самості виявилася пригніченою і витісненою в тіньову область душі.
 
З точки зору аналітичної психології, витіснення в несвідоме інстинктів, потреб, почуттів - як позитивних, так і негативних - змушує їх мешкати в тіньовому світі.
 
У жінок тінь майже завжди містить ті дуже тонкі аспекти буття, які в суспільстві заборонені або майже не отримують підтримки.
 
У дуже багатьох жінок на дні колодязя знаходиться наділений пророчим даром творець, прониклива поборниця істини, ясновидиця, та, хто може судити про себе, не применшуючи власних достоїнств, може дивитися на себе без відрази, може удосконалювати своє ремесло.
 
Ці викинуті, знецінені, неприйнятні сторони душі і самості не просто ховаються в темряві, а замишляють змову: як і коли вирватися на свободу.
 
Там, у темряві несвідомого, вони клекочуть, вирують, киплять, допоки одного разу не відбудеться вибух, і вони нестримною лавиною не вырвуться назовні, дозволивши собі все, що завгодно.
 
Диким називають того, хто колись був диким, потім був одомашнений, а потім знову повернувся до природного, неприрученого стану.
 
Треба вміти з'явитися, потім розсіятися, як дим, і з'явитися знову.
 
Машрабі - це елемент арабської архітектури, візерункові решітки, балкони, вигравірувані з дерева, що дозволяють дивитися на вулицю, але не бути видимим...
 
(Текст: Катерина Водзянська, матеріали вікіпедії, Клариса Пінкола Естес «Жінки, що біжать з вовками»).
 
Ідея: Катерина Водзянська
Хореографи - постановники: Катерина та Анатолій Водзянські
Виконують: Бишева Єкатєріна, Вечірка Анна, Водзянська Катерина, Гоша Інна, Дараган Марія, Клименко Ольга, Мокрицька Єлизавета, Романенко Мілена, Сініцина Катерина, Чупринюк Ксенія.
Художник по костюмах: Чупринюк Ксенія
Реалізація костюмів: Кушнеревич Віта
Фото/відео: Чавдаріді Афанасій
Музика: Luis Delgado, Cairo steps, Quadro Nuevo, Sahale, Dubelu, Bloom, Ben Vince

Придбати квиток на "Машрабі". "Сливовий вітер" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

"Машрабі". "Сливовий вітер" відбудеться 22 червня 2021, 19:00, вівторок в КМА театр опери і балету для дітей та юнацтва. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.