У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Нідерланди - Україна на великому екрані Олімпійського

13 червня 2021, 22:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Увага! Бронь на даний захід є дійсною для оплати протягом 20 хв.
Придбати квитки без попередньої броні, за готівку, можна в наших касах самовивозу і в касах наших партнерів у багатьох містах України.

Вхід за 2 години до початку матчу

Вболівай за збірну на Євро на Олімпійському! 13 червня національна збірна України проведе перший матч групового етапу Євро-2020 з Нідерландами. Поєдинок відбудеться на «Йохан Кройфф Арені» в Амстердамі і почнеться о 22:00 за Києвом.

Великий футбол на великому екрані. З ініціативи першого ліцензійного букмекера України та офіційного партнера збірної Parimatch і за підтримки ФК «Шахтар» у вас є можливість підтримати «жовто-синіх» на трибунах разом з іншими вболівальниками. Матч Нідерланди - Україна буде показаний у прямій трансляції на великому екрані на НСК «Олімпійський»!

Вас чекають комфортні умови перегляду, фудкорт з їжею і напоями, розважальна програма з можливістю виграти круті призи і атмосфера справжнього свята на стадіоні.

А ще, ми пригонимо туди Parimatch CyberTrack, де кожен зможе знайти заняття до смаку:
  • Кіберзона перегляду турніру Dota 2/CS: GO
  • Настільний футбол та теніс
  • FIFA zone (PS4)
  • Текбол
  • Трансляція Евро на трибунах НСК
  • Food зони і фото зони смаку
  • Настільний футбол та теніс

Зарядимо збірну на перемогу разом! Вболівай за збірну на Євро на «Олімпійському»!
Україна, збірна України, чемпіонат Європи, Євро-2020, Нідерланди Україна 13 червня, дивитися, Київ НСК Олімпійський, футбол на великому екрані

Придбати квиток на Нідерланди - Україна на великому екрані Олімпійського можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Нідерланди - Україна на великому екрані Олімпійського відбудеться 13 червня 2021, 22:00, неділя в НСК "Олімпійський". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.