У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава «Два анекдоти на вечерю»

14 вересня 2021, 19:00, вівторок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Дві історії про тих, хто хоч раз у житті закохувався. Геніальні п'єси Чехова «Ведмідь» і «Пропозиція» у виконанні цілого букета чудових артистів. Каскадерські трюки і стрілянина, поцілунки і обійми не залишать глядачів байдужими! Тонкий і зворушливий спектакль. Абсолютно несхожі історії, об'єднані дотепними рішеннями і талантом видатних артистів театру і кіно.
 
Коли поміщик Смирнов, герой п'єси «Ведмідь», приїхав забрати борг у вдови Попової і не отримав бажаного, він вирішив влаштувати скандал. Але раптом з іскри скандалу виникле Кохання. А з коханням не жартують! Що буде далі? Далі буде цікаво.
 
Сюжет другої п'єси «Пропозиція» по-чеховськи простий. Батько і донька Чубукови давно є сусідами з поміщиком Ломовим. Усі троє замислюються про «об'єднання капіталів», але Ломов зі своєю маніакальною підозрілістю не наважується зробити пропозицію Чубуковій.  Все-таки одного разу вранці Ломов прибуває до Чубукова у фраку. Повідомивши батька майбутньої нареченої про свої наміри і заручившись його згодою, Ломов залишається один на один з Наталею. Але замість того, щоб зробити пропозицію – і почати, нарешті, сімейне життя, Ломов затіває земельні спори з господинею. То що ж все-таки вийде з цієї непримиренної парочки?
 
На сцені:
 
Ольга Сумська
Віталій Борисюк
Юрій Горбунов
Лілія Ребрик
Олексій Вертинський
Насолоджуйтеся!
 
Рекомендуємо вечерю за спеціальним театральним меню.
 
Працюємо відповідно до вимог МОЗ.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Вистава «Два анекдоти на вечерю» відбудеться 14 вересня 2021, 19:00, вівторок в Культурний центр Freedom Hall. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.