У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

P.O.D.

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Що робить гурт легендарним? Оригінальність, автентичність, стиль, що є визначним для свого часу, та вміння достукатися до почуттів широкої аудиторії. Одним із таких гуртів є ню-метал-колектив P.O.D. – трикратні номінанти на премію Grammy, що продали понад 12 мільйонів примірників альбомів, написали численні саундтреки та об'їздили весь світ. Їхній третій студійник The Fundamental Elements of Southtown приніс їм неабияку популярність. А наступна платівка Satellite закріпила успіх хітовими синглами Alive та Youth of the nation та трикратною платиною. У 2021 році цьому знаковому альбому P.O.D. виповнюється 20 років.
 
ГУРТ ВИРУШАЄ В ЮВІЛЕЙНИЙ ТУР, ПРИСВЯЧЕНИЙ ЦІЙ РІЧНИЦІ. ЗУПИНКА В КИЄВІ: 25 ТРАВНЯ 2021, ЮБК.
Платівка Satellite вийшла 11 вересня 2001 року і зайняла 6-е місце в чарті Billboard 200 з понад 133.000 проданих копій, провівши п'ять тижнів підряд у першій десятці. Загалом було продано більш як трьох мільйонів копій у США і більш як сім мільйонів по всьому світі, і це зробило його найбільш продаваним альбомом групи. Satellite увійшов у рейтинг 200 найкращих альбомів десятиліття (2000–2009). Більше того, він став один із найбільш продаваних альбомів 2001-2002 років у США.
 
Вшануємо легендарну платівку разом!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

P.O.D. відбудеться 25 травня 2021, 19:00, вівторок в ПБК (Південний берег) о. Труханів. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.