У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Kyiv Modern Ballet. Лускунчик. Раду Поклітару

23 грудня 2021, 19:00, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

23 грудня 2021 року у Жовтневому палаці в Києві відбудеться балет «Лускунчик» від театру «Київ Модерн Балет» та відомого хореографа Раду Поклітару. Для самого постановника казка «Лускунчик» дуже особиста історія, адже вона про втрату дитинства, про те, як ми стаємо дорослими і забуваємо той чарівний світ, у якому жили. Великому казкарю Гофману вдалося поєднати у своїй історії дитячий світ та закони безжального дорослого життя, в якому добро і зло часто міняються місцями. Все це надихнуло Раду Поклітару на постановку Різдвяного балету «Лускунчик» про дівчинку Марі, Мишачого короля та дерев’яну ляльку Лускунчика, яка виявляється зачарованим принцом.
 
Балет Раду Поклітару
У цій історії казка та чаклунство змішуються з трагічністю сюжету, де начебто злі миші, зрештою, рятують героїв від підступних людей.
 
П. І. Чайковський «ЛУСКУНЧИК». Балет на дві дії.
 
Лібрето, хореографія, постановка — Раду Поклітару
Сценографія — заслужений діяч мистецтва України — Андрій Злобін
Художник костюмів — Ганна Іпатьєва
Асистент хореографа — Сергій Кон

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Kyiv Modern Ballet. Лускунчик. Раду Поклітару відбудеться 23 грудня 2021, 19:00, четвер в МЦКМ (Жовтневий Палац) . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.