У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр "Дивні люди". "Щасливі ідіотів не помічають"

25 грудня 2020, 19:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

25 грудня в Будинку архітектора відбудеться комедійна вистава «Щасливі ідіотів не спостерігають». Ця комедійна постановка урізноманітнить ваш вечір і запам'ятається надовго!
Дивні люди. ЩАСЛИВІ идиот СПОСТЕРІГАЮТЬ
 
Авторські постановки, жива музика і величезна доза гумору.
Можливість легко і невимушено провести час. Дізнатися себе і посміятися над проблемами, які ми навіть не помічаємо за суєтою свого життя
Емоційний підйом і гарний настрій гарантовано
Ідіоти, вони ... бувають. Причому значно частіше і в більшій кількості, ніж нам би того хотілося. Вони були, є і будуть їсти наші нерви, час, зусилля і т.д. Всім, звичайно, ясно, що я зараз не медичне захворювання на увазі маю. Хоча є в прояві людського ідіотизму щось клінічне.
 
- Є ідіоти, які стоять прямо по центру проходу, мило розмовляючи з такими ж ідіотами і доставляючи масу незручностей перехожим.
 
- Є ідіоти, які просто обходять тих, хто встав по центру проходу, не роблячи ніяких зауважень.
 
- Є ідіоти, які лізуть в черзі без черги.
 
- Є ідіоти, які мовчать, коли бачать, що лізуть без черги.
 
- Є ідіоти, яких питаєш про чергу - вони мовчать, даючи зрозуміти, що черги-то і немає. А починаєш проходити - вони чомусь кричать.
 
Ідіотизм буває хронічний і періодичний. Люди бувають ідіотами іноді, а бувають постійно. Смішно звучить, але правда. Ось іноді навіть ти буваєш ідіотом.
 
Ви, напевно, чули вислів "Якщо ти сперечаєшся з ідіотом, то вас вже двоє". Це чиста правда. Дурень вважає, що він розумний, а всі навколо нього ідіоти. Розумні люди теж так можуть вважати. В цьому і весь парадокс ситуації.
 
Як з цим боротися? Ось повірте на слово ... не треба з ними боротися. Якщо неможливо уникнути спілкування - то ставитеся до них як до природного явища. Дощик пішов. Сумно, звичайно, мокро, а що робити? Перечекати, пережити і забути.
 
А можна просто перетворити це в веселі історії і написати про це виставу) Що ми і зробили.
 
Величезна доза гумору, несподівані повороти і віртуозна гра акторів театру «Дівнi люди» Артема Новикова, Юрія Громового та Віталія Сердітова. Відверті діалоги, іскрометні жарти і звичайно ж, в кращих традиціях театру, жива авторська музика.
 
Театральний стендап - саме так можна охарактеризувати жанр в якому ми працюємо. Дивні люди це життєві історії, спостереження, внутрішні переживання якими актори діляться з глядачем. Так само це унікальне поєднання того, що відбувається дії з живою музикою, яку виконують запрошені талановиті музичні колективи. Все це з часом перетворилася на симбіоз Театру і Stand up. Ось що являє собою театр Дивні люди.
 
Господа запрошуємо Вас в відчайдушний, але повний харизми театр «Дівнi люди»!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Театр "Дивні люди". "Щасливі ідіотів не помічають" відбудеться 25 грудня 2020, 19:00, п’ятниця в Київський будинок Архітектора. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.