У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Lauren Ruth Ward

21 лютого 2022, 19:00, понеділок
Відміна заходу
минула подія

Про подію

11 жовтня 2020 року в Caribean Club відбудеться концерт незрівнянної Лорен Рут Ворд в Києві! Вже після першого альбому співачки ʼWell, Hellʼ про неї заговорили такі авторитетні видання як NYLON, Noisey, Consequence of Sound, the Los Angeles Times, Indie Shuffle. У першій пісні альбому Лорен відверто заявила, що їй є що сказати цьому світові. І світ, здається почув її.
 
Концерт з новим альбомом
На рахунку артистки співпраця з такими артистами, як Yeah Yeah Yeahʼs, Shirley Manson, Едді Веддер Vedder, LP, Shakey Graves, Liz Phair та з Кітом Урбаном. Саме Лорен Рут Ворд можна побачити в останніх кадрах кліпу LP “Lost On You”. Вже давно не секрет, що співачки заручені і мешкають разом. На момент зустрічі з LP, Лорен Рут Ворд виступала зі своїм інді-гуртом і підкорювала слухачів своїм хрипким оксамитовим голосом. Однак і зараз співачка зовсім не загубилася у тіні своєї зіркової партнерки. Енергійне звучання, впізнаваний вокал і власний стиль і треки з нової платівки “Vol.II” - це все можна буде побачити на живому виступі Lauren Ruth Ward вже цієї осені.
 
  

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Lauren Ruth Ward відбудеться 21 лютого 2022, 19:00, понеділок в Caribbean Club. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.