У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новорічна ніч Welcome 2021

31 грудня 2020, 22:00, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Welcome, 2021-й! Goodbye, 2020-й!
 
Ми допоможемо тим, хто обрав Freedom Hall, надійно проводити цей порядком обридлий високосний 2020-й, і яскраво і шумно (з дотриманням усіх карантинних вимог) зустріти Новий 2021-й!
 
У новорічну ніч люди чекають на дива. Гості Freedom Hall (freedom_people) отримають їх у найповнішій мірі! Новорічна ніч у Культурному центрі Freedom Hall буде чарівною та виключною!
 
Незвичайний швейцар на центральному вході, манірний церемоніймейстер, казкові персонажі, несподіване тріо – Дід Мороз, Снігуронька і Санта Клаус, дивакуваті персонажі Льюїса Керолла, що полюбилися друзям Freedom Hall, і ніжна Аліса, фотографи і фотографині, музиканти і танцівники, відеогенії і Дивні істоти – це герої, про яких режисери дозволили розповісти.
 
Але будуть ще і ті персонажі, чиї імена тримаються в суворій таємниці навіть від директора-розпорядника. У затишному Freedom Hall зберуться ВСІ. Повірте, це дорогого коштує. І ці ВСІ чекатимуть freedom_people.
 
freedom_people стануть головними на зустрічі Нового року!
 
freedom_people дихатимуть п'янким повітрям свята. У День народження 2021-го року гості співатимуть, питимуть, дивитимуться, слухатимуть, захоплюватимуться, впадатимуть у нерозсудливість, танцюватимуть і робитимуть багато чого з того, що в звичайному житті вони не роблять. Це буде справжня диктатура Свободи (Freedom, якщо ми не помиляємося).
 
Столи будуть прикрашені не тільки кращими напоями з різних країн, а й гастрономічними вишукуваннями, не тільки офіційними новорічними стравами, без яких немислиме це улюблене свято, але і кулінарними несподіванками від смачного Шефа столиці.
 
Для тих, хто хоче зустріти Новий рік під небом у зірках, Freedom Hall відкриє веранду, на якій зможуть поміститися всі охочі. Паруючий чай, гарячий глінтвейн, ірландська кава і різноманітні теплогаджети зігріють freedom_people.
 
На величезних екранах гості бачитимуть не тільки себе, але і те, як світ зустрічає Новий рік.Перший ранок 2021-го для freedom_people буде радісним – і це незаперечний факт.
 
Люди вірять, що ця новорічна ніч зробить усе погане минулим, а все хороше майбутнім. Freedom Hall – це багаторічні традиції, спрямовані в майбутнє. Впустіть у своє життя нашу новорічну казку і збережіть її на весь рік, а там вже і 2022-й не за горами)
 
P.s.
 
!!!Важливо для тих, хто вирішив зустріти Новий рік у Freedom Hall!!!
 
Ціна квитків на новорічну ніч відрізняється в залежності від місця розміщення в залі для глядачів і меню (див. на сайті).
 
При купівлі квитка гість вибирає по одному виду із запропонованих салатів, гарячих закусок і основних страв. Холодні закуски чекатимуть гостей на столах.
 
Важливо: повна оплата квитків повинна бути зроблена не пізніше 25.12.2020.
 
Відмова від квитків і повернення грошей можливі в такі строки:
 
100% до 20.12.2020;
 
50% до 25.12.2020.
 
При наявності довідки про захворювання на COVID-19 відмова від квитка і повернення 100%-ої оплати можливе до 30.12.2020.

Придбати квиток на Новорічна ніч Welcome 2021 можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Новорічна ніч Welcome 2021 відбудеться 31 грудня 2020, 22:00, четвер в Культурний центр Freedom Hall. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.