У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вікторія Лук'янець. Ювілейний концерт. 25 років на сцені!

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Ювілейний концерт Народної артистки України Вікторії Лук’янець «25 років творчой діяльності!» 11 грудня 2014 року на сцені Київського національного академічного театру оперети.

Вікторія Іванівна Лук'янець - українська оперна співачка, сопрано. Народна артистка України. Примадонна знаменитої Віденської опери. Вона одна з найтитулованіших українських оперних співачок. У її активі - десятки виступів на престижних світових сценах, зокрема в Метрополітен-опера та Ла Скала.

Вікторія Лук'янець виступає на головних оперних сценах світу: Метрополітен-опера у Нью-Йорку, Ла Скала у Мілані, Королівський театр Ковент-Гарден у Лондоні, Опера Бастилія у Парижі, Баварська державна опера у Мюнхені, Гамбурзька державна опера, Німецька державна опера у Берліні, Женевський великий театр, Королівська опера Валлонії у Льєжі.

Серед найуспішніших виступів співачки, можна відзначити її спів у «Кантаті» Моцарта у Віденському музичному товаристві в Wiener Musikverein, партію Розаури у опері «Хитра вдова» Вольфа-Феррарі на сцені оперного театру Ніцци, партію Берти у опері «Пророк» Джакомо Мейєрбера, партію Віолетти в «Травіаті» Джузепе Верді у Буенос-Айресі.

Відомий італійський режиссер Франко Дзефіреллі назвав імена «трьох великих Травіат» - Марії Каллас, Терези Стратас та Вікторії Лук'янець.

У репертуарі співачки твори українських композиторів: Миколи Лисенка, Кирила Стеценка, Якова Степового, Льва Ревуцького, Бориса Лятошинського, Мирослава Скорика, Левка Колодуба, Леопольда Ященка, Валентина Сільвестрова, Юрія Іщенка, Лесі Дичко, а також безліч українських народних пісень.

У першому відділенні концерту Народна артистка України Вікторія Лукянець, в супроводі оркестру Київського Національного Академічного театру оперети, виконає беззаперечні шедеври світового оперного мистецтва, а у другому - разом з Національною заслуженою капелою бандуристів України імені Г.І. Майбороди, черговий раз потішить глядача неперевершеним різнобарв’ям рідної української пісні!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Вікторія Лук'янець. Ювілейний концерт. 25 років на сцені! відбудеться 11 грудня 2014, 19:00, четвер в Київський національний академічний театр оперети. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.