У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Київський театр «Тисячоліття». Вистава "Чучєло"

16 грудня 2020, 19:00, середа
Продаж припинено
минула подія

Про подію

ПРЕМ'ЄРА! Психологічна драма «ЧУЧЄЛО»
 
Київський театр «Тисячоліття» представляє гостро-соціальний проект -
психологічну драму «Чучєло», що розкриває складні взаємини між підлітками і проблему «буллінга» в школі.
Постановка за однойменною повістю Володимира Железнікова
 
«Заради розваги хлопці цілять у жаб камінням, проте жаби помирають насправді».
Плутарх
 
Вони вже не діти, але ще й не дорослі. Дерева перестали бути великими, але світ дорослих
як і раніше незрозумілий і далекий. У юних душах киплять справжні пристрасті і почуття, але чи завжди ми, дорослі добре бачимо і знаємо - які вони, ці пристрасті і почуття?
Хто придумав казку про безтурботне дитинство, отроцтво, юність? Чи не той, хто забув себе в ті далекі часи? Озираючись на шкільні роки і чесно вдивляючись в свої дитячі фотографії, можна згадати не тільки перший дзвінок, але і першу брехню, першу гостру несправедливість, не тільки останній дзвінок, а й першу зраду ...
 
Мало хто знає, що повість «Чучєло» автобіографічна. Володимир Железніков звернувся до теми жорстокості дітей зовсім не випадково. Він описав історію своєї племінниці, яка в школі взяла на себе чужу провину і стала об'єктом цькування однокласників. Учитель, який повинен був розібратися в конфлікті, в результаті потрапив до лікарні з інфарктом ... Цькування тривало кілька тижнів, поки не відкрилася правда.
Сам автор потім писав: «У «Чучєлі» мене цікавило, чи може одна людина, така ось маленька, ранима, незахищена, як Лєна, вистояти в екстремальній ситуації проти всіх. Потім в процесі роботи з'явилося бажання створити панораму життя підлітків, зрозуміти, з яких зерен зійшла ця поросль ».
Торкаючись цієї непростої теми, дуже доречно згадати слова письменника Альберта Лиханова: «Золотим часом дитинство стає на відстані прожитих років: ми забуваємо, наскільки воно драматично, складно, скільки таїть в собі образ і розчарувань. І може найбільш серйозне випробування, яке проходить людина, що зростає - випробування її гідності».
 
Режисер - Наталя Куц
 
Ролі виконують:
Бессольцева Лєна - Катрікадзе Рената, Котова Єлизавета
Бессольцев Микола Миколайович - Бурковський Володимир
Маргарита Іванівна - Анна Гарник
Сомов - Москаленко Данило, Бондар Антон
Залізна Кнопка - Боте Дарина, Москаленко Діана
Валька - Барвінок Артем
Шмакова- Гарбуз Дар'я
Попов- Каспаров Сергій, Бондар Антон
Кошлатий - Каспаров Сергій, Москаленко Данило
Васильєв - Дрівінський Едуард
Діти в класі -
Чигринова Єлизавета,
Зуб Олена,
Котова Єлизавета,
Катрікадзе Рената,
Боте Дарина,
Москаленко Діана
У виставі беруть участь юні учні театральної студії «Тисячоліття» (ТСТ)

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Київський театр «Тисячоліття». Вистава "Чучєло" відбудеться 16 грудня 2020, 19:00, середа в Київська Мала Опера. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.