У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр "Дивні люди". Дома хорошо, а в гостях бесплатно

28 серпня 2020, 19:00, п’ятниця
Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 3 КВІТНЯ 2020 19:00 НА 28 СЕРПНЯ 2020 19:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Отримати дозу тонкого гумору і веселощів дуже просто! 3 квітня, в день дурня, актори театру «Дивні люди» зберуться на одній сцені, щоб порадувати глядача, розсмішити і зарядити гарним настроєм. Не пропустіть прем'єру комедійної вистави "вдома добре, а в гостях безкоштовно" в Києві! Ця комедійна постановка скрасить ваш вечір і запам'ятається надовго!
 
Чому варто піти на виставу від театру Дивні люди?
1. Авторські постановки, жива музика і величезна доза гумору.
2. Можливість легко і невимушено провести час. Дізнатися себе і посміятися над проблемами, які ми навіть не помічаємо за метушнею свого життя
3. Емоційний підйом і гарний настрій гарантовані
 
В наш час, ми все рідше ходимо один до одного в гості. На жаль, ця традиція відходить у небуття. Сьогодні, похід в гості вже більше рідкість. Все частіше ми збираємося з близькими і друзями в ресторанах, кафе або кав'ярнях. Так простіше і легше, немає потреби готувати, а потім прибирати, мити гору посуду і все таке. Проте, сидячи в будь-яких закладах, нас оточують чужі люди, шум, музика і, на жаль, вже немає атмосфери для розмови по душам. Ми просто обмінюємося, якимись новинами або побіжно показуємо фото зі смартфонів.
В гостях зовсім по-іншому, вся атмосфера стає довірчої. Ми можемо сміятися від душі, не переживаючи, що подумають про нас люди за сусіднім столиком. Можемо грати в настільні ігри, танцювати, як хочеться саме нам або просто говорити годинами. А ще в гостях добре, а вдома – прибери, попери, погладь.
Для того, щоб зробити щось добре і красиво, потрібно знати основи і правила, адже ми, купуючи техніку, дивимося на інструкції, але іноді забуваємо, що схожі інструкції є майже у всього, що нас оточує. 
 
Так от, якщо все-таки ми збираємося в гості до друзів необхідно пам'ятати основні правила:
1. Досвідчений гість йде раніше, ніж розлютив господаря.
2. Йти в гості раніше, ніж гості прийдуть до вас!
3. Якщо будеш дотримуватися в гостях правила етикету, підеш злим, тверезим і голодним!
4. В гостях треба бути верблюдом... Їсти і пити так, щоб, як мінімум, на тиждень вистачило.
 
Якщо про це пам'ятати, все навколо стане набагато приємніше і простіше. І так, давайте ходити один до одного в гості — це так здорово!
А ось до кого в гості завітають актори театру Дивні люди, ви зможете дізнатися на прем'єрі вистави «Вдома добре, а в гостях безкоштовно». Як завжди життєві спостереження, несподівані повороти і віртуозні обігравання від акторів театру Артема Новікова, Юрія Громового і Віталія Сердитова. Відверті діалоги, іскрометні жарти і реалістичні перевтілення акторів на сцені подарують масу задоволення.
 
Театральний стендап — саме так можна охарактеризувати жанр в якому ми працюємо. Дивні люди це життєві історії, спостереження, внутрішні переживання якими актори діляться з глядачем. Так само це унікальне поєднання дійства з живою музикою, яку виконують запрошені талановиті музичні колективи. Все це з часом перетворилося на симбіоз театру і Stand up. Ось що являє собою театр Дивні люди.
 
Панове запрошуємо вас в відчайдушний, але повний харизми театр "Дивні люди"!
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Театр "Дивні люди". Дома хорошо, а в гостях бесплатно відбудеться 28 серпня 2020, 19:00, п’ятниця в Київський будинок Архітектора. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.