У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Gloria Gaynor

Перенесення заходу
минула подія

Про подію

Єдиний концерт в рамках світового туру!
 
У це неможливо повірити, але ми наживо почуємо великий гімн всіх оптимістів — «I will survive»!!!
 
Ця магічна пісня — гімн удачі, подолання, сміливості і жіночій силі.
 
Глорія Гейнор (уроджена Глорія Фаулз) народилася в Ньюарку, США 7 вересня 1949 року в небагатій багатодітній родині.
 
Співоча кар'єра Глорії почалася випадково. Вона зайшла з братом до місцевого Cadillac Club, менеджер, який добре знав її, запропонував виступити з імпровізацією. Це був успіх! Море оплесків і ангажемент! Потім були численні злети і падіння, звивистий шлях на вершину успіху, і, нарешті, контракт з MGM Records, а потім, миттєво став золотим, альбом «Never Can Say Goodbye».
 
Це була перша в історії диско танцювальна нон-стоп програма і Глорія Гейнор стає однією з головних фігур диско музики. За альбом «i've Got You» Глорія отримує від асоціації диск-жокеїв титул Королеви Диско, і цей титул залишається за нею вже 50 років!
 
Сильний, неповторний голос, чудовий драйв, незабутні хіти — цей концерт ти не забудеш ніколи!
 
Поринь в атмосферу Нью Йорка, запали під улюблені пісні, притягни удачу її гімном — «I will survive»!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Gloria Gaynor відбудеться 31 березня 2020, 19:00, вівторок в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.