У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Illaria

22 березня 2014, 19:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Українська етно-співачка Illaria, яка підкорила своїм голосом та стилем серця українців в телевізійних проектах, цього року готує подарунок своїм шанувальникам. Етно-діва представить слухачам свій другий студійний альбом, а також разом з творчою командою виступить з концертами на його підтримку, 13 грудня 2013 року на сцені Центрального будинку офіцерів.

Прихильники співачки вже вкотре зможуть дивуватися і насолоджуватися її творчістю, а ті, хто потрапить на концерт вперше, відчують силу і красу музичних артефактів, яким Illaria подарує нове життя.
Вперше співачка предстане у непередбачувано контрастних образах-символах. Її голос поведе за собою у паралельні світи, зачарує прадавніми архаїчними мелодіями та вразить сучасним потужним звучанням.

Нова платівка Illaria стане свого роду календарем українських музичних традицій. Матеріалом для альбому виконавиця обрала виключно український фольклор у власному прочитанні. ДУкраїнська етно-діва, новий вокальний феномен української сцени, один із найбільш благодатних сучасних паростків духовного коріння українців, «душа країни» і продовжувати можна нескінченно, - все це про етно-співачку Illaria .  
Починаючи з телевізійних  вокальних проектів, великих міжнародних фестивалів, конкурсів та останнього відбору на Євробачення, де Illaria посіла місце серед лідерів – кількість її шанувальників стрімко росте. І це не дивно, адже варто тільки почути її голос і ти  закохуєшся у нього. Її творчість - це магія, яка влучає в саме серце,  це симбіоз різних фарб музичних стилів та течій, де безпосередньо творцем всього є сама Illaria. Музика, аранжування, тексти, вокал, непередбачувані образи, в яких постає співачка на сцені, все це є неповторним самобутнім стилем, який і вирізняє Illaria серед вітчизняних виконавців та закохує в її творчість.

Подарунком для своїх шанувальників стала презентація та вихід нового альбому «13 місяців». Нова  етно-поп-рок платівка Illaria стала свого роду календарем українських музичних традицій, де етно-діва свідомо звертається переважно до обрядового фольклору, який, на її думку, найбільш яскраво виявляє душу і світогляд українців. «Це дуже сильна музика. І, про це мій новий альбом!»- каже співачка.

А вже 22 березня, у період весняного рівнодення, Illaria представить своїм прихильникам концерт-виставу-перфоманс, якого ще не бачили українські глядачі! Дійство, яке буде відбуватися на сцені, як і сам альбом «13 місяців» покаже український фольклор стильним та елітарним. Illaria поділиться власним баченням сучасної етнічної естетики, бо для неї українська автентика - це, в першу чергу, містична енергія землі і цілковита гармонія з космосом . Ви почуєте, як кавер-версії відомих українських народних пісень, таких, як «Цвіте терен», «Ой, верше мій, верше», «Ой сивая та і зозуленька», «Ой ходить сон коло вікон», так і рідкісні обрядові наспіви. Пісні звучатимуть відповідно до народного календаря: від веснянок-гаївок, через троїцькі і купальські поспівки, до колядок та щедрівок. Не обійдеться і без дитячих колискових і ліричних пісень з різних куточків української землі. Різножанрові композиції стануть справжньою подорожжю у часі та просторі. Декорації у вигляді фантастичного лісу, підкреслять єднання людини з природою, костюми, які будуть змінюватися впродовж концерту, нестимуть настрій стихій тієї чи іншої пори року. Ну і звичайно гра світла допоможе вам забути про те що ви  знаходитеся в центрі столиці, де метушаться люди та миготять авто і що за вікном століття новітніх технологій. Досі багатьом не відома, давня українська творчість у  виконанні Illaria зазвучить сучасно, по-новому лірично, а в деяких моментах неочікувано драйвово.

На сцені будуть поєднані сучасні музичні інструменти такі як: барабани, бас гітара, клавіші та  стародавні автентичні – цимбали, сопілки, перкусія. Очікуються і неординарні дуети зі спеціально запрошеними відомими музикантами. Звичайно не передати словами всієї тієї атмосфери, яка пануватиме 22 березня в залі. Містика, яка звучить у голосі Illaria з’єднає нас з нашими пращурами і можна буде відчути життя та нове дихання всієї нашої пра-пра-України. Ось така подорож у просторі та часі!

Придбати квиток на Illaria можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Illaria відбудеться 22 березня 2014, 19:00, субота в Будинок офіцерів. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.