У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Disney On Ice. Крижане серце

6 січня 2020, 14:30, понеділок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

З 3 по 6 січня 2020 року у Палаці Спорту в Києві відбудеться новорічне льодове шоу Disney On Ice за мотивами мультфільму «Крижане серце» (Frozen). Казку, що здобула «Оскар» втілило на льоду Feld Entertainment — міжнародний лідер зі створення неймовірних сучасних шоу. Неймовірну історію про Анни та Елізу глядачі побачать у надзвичайному театралізованому шоу на ковзанах! У виставі беруть участь найкращі актори-фігуристи.
 
Новорічне льодове шоу
Відважна дівчинка Анна вирушає у подорож, щоб знайти свою сестру Ельзу. Ельза чаклунка і вирішила усамітнитися від усього світу і жити тільки зі своїми незвичайними здібностями. Разом з Анною вирушають олень Свен, мисливець Крістоф та сніговик Олаф. Звичайно, ми побачимо і інших казкових героїв у історії, де любов перемагає страх.
 
Також учасниками цього шоу стануть інші герої Дісней: Мінні та Міккі Маус, відомі принцеси з різних мультфільмів та герої з анімаційних стрічок «Історія іграшок», «У пошуках Немо» та «Король Лев»
 
Отож давайте разом з кращими артистами пройдемо шляхом принцеси Анни та переконаємося цього вечора, що кохання здатне розтопити будь-який лід і перетворити життя на казку.
 
Над постановкою шоу DISNEY ON ICE «Крижане серце» (Frozen) працюють:
 
Патті Вінсент — режисерка численних льодових та сценічних шоу, включаючи відомі на весь світ вистави DISNEY ON ICE: «Крутитися від сьогодні і назавжди» (Rockin ever after), «Наважся мріяти» (Dare to Dream) та «Знайдені скарби» (Treasure Trove).
Сінді Стюарт — чотириразова володарка премії «Хореограф року», хореограф олімпійських медалістів та чемпіонів, а також хореограф декількох вистав DISNEY ON ICE включаючи «Крутитися від сьогодні й назавжди» (Rockin ever after).
Адам Вілсон та Мелані Вілсон ЛаБрачіо — сценаристи Marvel Universe LIVE, «Ера героїв» (Age of Heroes), Paramount, Universal та Nickelodeon.
Стів Басс — багаторазовий володар премії Еммі з неосяжним досвідом роботи художника-декоратора в індустрії розваг. Серед його робіт: 83-тя щорічна церемонія Академії (Annual Academy Award), декілька церемоній премій Тоні (Tony), премія Греммі (Grammy), а також такі популярні телевізійні шоу, як «Доброго ранку, Америко» (Good Morning America), «Вулиця Сезам» (Sesame Street Live), «Допитливий Джордж» (Curious George); співпраця з виставами «Рінглін Брос» (Ringling Bros) та «Барнум та Бейлі» (Barnum&Bailey).
Грегорі А. Поплик — номінант на премію Еммі, що як художник з костюмів працював на всіх типах сцен від драматичної до оперної та балетної. Серед них: Goodspeed Opera House, Paper Mill Playhouse, New York City Ballet, the 5th Avenue Theatre в Сіетлі та Ordway Theatre в Мінеаполісі. Серед останніх робіт Грегорі — костюми для Бродвейських мюзиклів «Скандальний» (Scandalous), «Рінглін Брос» (Ringling Bros) та «Барнум та Бейлі» (Barnum&Bailey), «Створений, щоб захоплювати!» (Built to Amaze!) і «Дракони» (DRAGONS).
Сем Доті — художник зі світла, серед робіт якого DISNEY ON ICE «Крутитися від сьогодні і назавжди» (Rockin ever after), «Дісней наживо!» (Disney Live!), «Музичний Фестиваль Міккі» (Mickey’s Music Festival), «Рінглін Брос» (Ringling Bros), «Барнум та Бейлі» (Barnum&Bailey) та «Супер герої цирку» (Super Circus Heroes).
Про Компанію Feld Entertainment
Компанія Feld Entertainment Inc. — світовий лідер з продюсування сімейних розважальних шоу. Їхня головна ціль — об’єднати людей та підняти їм настрій. Серед шоу Feld Entertainment Inc.: Monster Jam®, Monster Energy Supercross, Disney On Ice, Disney Live!, Marvel Universe LIVE!, Sesame Street Live!, DreamWorks Trolls The Experience та Jurassic World Live Tour (реліз запланован на осінь 2019).
 
За роки існування Feld Entertainment Inc. розважили мільйони сімей більш ніж у 75 країнах на шести континентах.
 
Діти до 3-х років, якщо вони не займають окремого місця, можуть відвідати шоу безкоштовно в супроводі дорослих з квитками. Якщо на момент відвідування шоу дитині виповнилося 3 роки - їй необхідно придбати квиток.
 
Зверніть увагу, що на вході на захід в разі наявності дитячого квитка або при відвідуванні заходу дитиною до 3-х років без надання окремого місця необхідно мати копію документа, який підтверджує вік дитини на дату заходи.
 
Діти старше 14 років можуть прийти на шоу без супроводу дорослих. Діти до 14 років проходять на шоу в супроводі дорослих, яким також необхідно мати квиток.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Disney On Ice. Крижане серце відбудеться 6 січня 2020, 14:30, понеділок в Палац спорту. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.