У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Дід Мороз у Королівстві Шоколаду

30 грудня 2019, 13:30, понеділок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

29 і 30 грудня 2019 року у Жовтневому Палаці в Києві відбудеться новорічне шоу для дітей «Дід Мороз в Королівстві шоколаду». Під час цієї вистави всі глядачі зможуть побувати в гостях у Королеви Карамелі, що живе у Селищі Пряників та познайомитися з Пряничним Ельфом. На вас чекають сади солодкої вати, мармелад, що танцює та журавлина в цукрі та подорож у Королівство самого Шоколаду! І звичайно, всіх потішить наша святкова ялинка та Снігуронька. Інтерактивні ігри, майстер-класи та конкурси для малечі почнуться вже за півгодини до вистави. Тому радимо прийти заздалегідь!

Вистава для дітей від 3 до 12 років. Діти до 4 років можуть відвідати виставу безкоштовно, без надання окремого місця.
 
У програмі:
Ексклюзивна новорічна вистава
Парк казкових фото-зон Sherliz_theater
Унікальні конкурси й майстер-класи
 

Придбати квиток на Дід Мороз у Королівстві Шоколаду можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Дід Мороз у Королівстві Шоколаду відбудеться 30 грудня 2019, 13:30, понеділок в МЦКМ (Жовтневий Палац) . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.