У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

11-й Національний фестиваль соціальної реклами

24 жовтня 2019, 11:00, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

11-й Національний фестиваль соціальної реклами®
 
24 жовтня 2019 року відбудуться заключні заходи Одинадцятого Національного фестивалю соціальної реклами®. Фестиваль проводиться з 2005 року та на сьогодні є найбільшим заходом в Україні у сфері соціальних комунікацій. 
 
Організаторами Фестивалю є Спілка рекламістів України та журнал «Маркетинг і реклама». Офіційним Партнером 11-го НФСР виступила компанія PepsiCo Україна та Medlist Marketing. 
 
Проведення Фестивалю має на меті залучення суспільної уваги до значущих соціальних проблем України, залучення широкого кола креаторів до створення соціальної реклами, підвищення якості соціальної реклами в державі.
 
У рамках 11-го НФСР традиційно буде проведено творчий конкурс соціальних комунікацій: реклами, PR, івент-маркетингу та ін. У рекламних номінаціях змагатимуться кращі фахівці у сфері друкованої, зовнішньої, аудіо- , відео- та інтернет-реклами. 
 
Заключні події Фестивалю відбудуться в конференц-залі київського готелю «Салют», 12-й панорамний поверх. (До речі, найвища геолокація Києва!).
 
У рамках 11-го НФСР буде організована експозиція конкурсних робіт, традиційно відбудуться майстер-класи та семінари провідних рекламістів і громадських діячів, круглий стіл із проблем комунікацій соціально-відповідального бізнесу, обговорення нових трендів у соціальних комунікаціях. Відбудеться також церемонія нагородження переможців Фестивалю. Професійне журі надасть майстер-клас із питань сучасних вимог до якості соціальної реклами. 
Конкурсні роботи приймаються Оргкомітетом з 2 серпня 2019 року до 18 жовтня 2019 року. 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

11-й Національний фестиваль соціальної реклами відбудеться 24 жовтня 2019, 11:00, четвер в Готель «Салют». За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.