У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Любов не за сценарієм"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Ви звикли жити спокійним, як вам здавалося, розміреним життям, сценарій якого розписаний на роки вперед? А що, якщо ваш чоловік не робить ніяких кроків назустріч? Як довго ви готові залишатися в любовних відносинах з цим чоловіком без обов'язків з його боку? Тим більше, коли в один прекрасний день, в ваш будинок стукає його давним-давно забута дочка і перевертає ваш світ з ніг на голову? Сценарист, який пише безнадійні сценарії, дочка, яка мріє знятися в кіно і ви, яка мріє про кар'єру і справжнє кохання. Зрештою, всі герої розуміють, що щастя полягає не в успіху і блиску кінематографічної кар'єри, а в дружбі і взаєморозумінні.

Тим більше, що всі ми хочемо одного - любові!
Яскрава, дотепна і лірична комедія не залишить ваш байдужими.

В ролях :
Катерина Кістень - заслужена артистка України, актриса Нового драматичного театру на Печерську
Олександр Ярема - актор театру і кіно
Марія Трепікова - актриса Нового драматичного театру на Печерську

Режисер - Артур Артіменьєв
Художник - Марія Крутоголова
Музичний супровід - Юрій Звонарь
Продюсер - Тетяна Едемська, театральне агентство ТЕ-АРТ

 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Вистава "Любов не за сценарієм" відбудеться 25 лютого 2021, 19:00, четвер в НМАУ им. П. Чайковского (Консерваторія). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.