У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Зимовий вечір з класикою

29 грудня 2019, 19:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Диригент - Валерій Матюхін
Водяний живопис - Ангеліна Золота
Національний ансамбль солістів «Київська камерата»
Продюсер - Олена Новохатко
 
Під Новий рік традиційно прийнято радувати рідних, близьких, друзів приємними подарунками, теплими словами та привітаннями. Не залишаться без сюрпризів, і наші глядачі!
 
Запрошуємо вас на святкову програму, в якій прозвучать найвишуканіші, романтичні і позитивні твори видатних світових композиторів: Бріччальді, Штрауса, Чайковського та інших.
 
Оцінити красу звукових образів класичної музики допоможе Національний ансамбль солістів «Київська камерата» - один з найвідоміших і високопрофесійних камерних оркестрів на Україні.
 
Чарівним доповненням музичного вечора стане художня водна анімація у виконанні Ангеліни Золотої! Унікальна техніка Ебру - це стародавнє мистецтво живопису по воді. Мозаїка танцюючих фарб здивує навіть найвибагливішого глядача! Яскрава атмосфера кольору і зачаровують водні візерунки подарують вам незабутню палітру відчуттів. На ваших очах оживуть найяскравіші новорічні картини!
 
Подаруйте собі та своїм близьким незабутній зимовий вечір, наповнивши його справжнім новорічним настроєм!
 
     

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Зимовий вечір з класикою відбудеться 29 грудня 2019, 19:00, неділя в Будинок офіцерів. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.