У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Tarantinomania

24 листопада 2019, 19:00, неділя
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Музичне шоу TARANTINOMANIA засноване на найпопулярніших саундтреках до фільмів культового американського кінорежисера, продюсера і сценариста Квентіна Тарантіно.
 
Глядачам будуть представлені саундтреки до фільмів «Скажені пси», «Кримінальне чтиво», «Джанго звільнений», «Вбити Білла» і, звичайно ж, до самого очікуваного фільму цього року, будоражащему своїм зірковим складом весь кінематографічний світ ще до виходу на екрани — «Одного разу в Голлівуді».
 
Вперше знамениті хіти звучатимуть у виконанні легендарного колективу Національного Академічного Оркестру Народних Інструментів (НАОНІ), відомого не тільки в Україні, а й далеко за межами нашої країни. Тільки уявіть собі глибину і красу звучання шедевральною Misirlou, проникливою Girl you’ll Be a Woman Soon, заводний You Never Can Tell на більш ніж 40 унікальних народних інструментах! Таке шоу прокачає і самого Квентіна!
 
За свою 50-річну історію НАОНІ дали понад п’яти тисяч концертів по всьому світу, і тільки за останні три роки відкривали міжнародний музичний конкурс «Євробачення 2017», відкривали фінальний матч Ліги Чемпіонів УЄФА 2018, а також стали шестиразовими переможцями міжнародного музичного шоу «Битва Оркестрів». Художній керівник і головний диригент НАОНІ-Народний
 
Артист України, справжній рок-н-рольщик в душі — Віктор Гуцал.
 
НАОНІ вміють дивувати — цим знаменитий український оркестр співзвучний стилю і духу самого Тарантіно. Для яскравого концертного шоу необхідна сильна енергетика і драйв. НАОНІ відомі своїм умінням запалювати публіку і кожен глядач Тарантіноманії відчує це на собі!
 
На концертах вас чекає абсолютне занурення в унікальну атмосферу кіносвіту, створеного Квентіном Тарантіно! Улюблені моменти з фільмів на великому екрані, божевільні діалоги, написані Квентіном і так генаїльно зіграні найпопулярнішими акторами Голлівуду! Ви почуєте кращі хіти, що стали саундтреками до кіношедервів Тарантіно в неймовірному виконанні НАОНІ і зоряних солістів! TARANTINOMANIA — це шоу, яке покаже чому саме Тарантіно є одним з головних режисерів сучасності!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Tarantinomania відбудеться 24 листопада 2019, 19:00, неділя в МЦКМ (Жовтневий Палац) . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.