У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Концерт "10 тенорів"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

3 та 4 лютого 2022 року у Київському національному академічному театрі оперети відбудеться концерт “10 тенорів” у Києві!
 
Заради цього концерту зберуться найкращі тенори України та Польщі. Чудові виконавці відпрацюють для глядачів спеціальну програму. Десять тенорів виконають класичні серенади та арії, заспівають популярну тарантелу. Проте не варто думати, що концертна програма побудована виключно на класичних творах.
 
Для задоволення вишуканих уподобань шанувальників музики підібрано еклектичну програму. Поряд із шедеврами італійського музичного мистецтва цього вечора прозвучать пісні великої французької співачки Едіт Піаф. Розбавити деяку академічність концерту покликані пісні популярного шведського колективу ABBA. І це далеко не всі сюрпризи, які піднесуть найкращі тенори двох країн.
 
Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови Міністерства охорони здоров'я України.
 
Найкращі тенори України та Польщі
Класичні композиції та естрадні хіти
Свято музики

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Концерт "10 тенорів" відбудеться 4 лютого 2022, 19:00, п’ятниця в Київський національний академічний театр оперети. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.