У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Закон виключеного третього"

30 жовтня 2019, 19:00, середа
Відміна заходу
минула подія

Про подію

У РОЛЯХ: Кіріл Козаков, Ірина Селезньова, Діна Бердникова
П'єса Олександра і Михайла Соколовських
Режисер - Ірина Іоаннесян
Постановка - Продюсерська компанія «Stage RС» (Лондон, Великобританія)
 
Прем'єра вистави відбулася 8 і 9 червня 2019 року в Лондоні.
 
Сюжет:
Двоє немолодих бездітних вчених підійшли до кризи сімейного життя. Він - філолог, редактор товстого літературного журналу - закохався в молоду співробітницю. Вона - викладач математичної логіки в вузі - відпускає його без зовнішніх емоцій. Але він не може так просто піти, йому не вистачає її тонкого, точного розуму, інтелектуальних, хльостких розмов. Після провалу роману, він повертається до дружини. Здається, що дружина приймає його так само легко, як і відпустила. Однак справжній, непримиренний конфлікт лежить куди глибше сексуальної незадоволеності. Їхня маленька сім'я розколюється разом з суспільством. Це історія про розумних, інтелігентних людей на тлі сучасних історичних подій ...

Придбати квиток на Вистава "Закон виключеного третього" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Вистава "Закон виключеного третього" відбудеться 30 жовтня 2019, 19:00, середа в Театр ім. Лесі Українки. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.