У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

SKILLET

18 листопада 2019, 19:00, понеділок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Skillet їдуть до Києва з новою платівкою Victorious!
 
Їх знають, їх люблять, їх пісням підспівують повні зали по всьому світу. У тому числі і в столиці України. До нас їдуть авторитети християнського року – Skillet! Із собою вони привезуть нову платівку Victorious.
 
Важко повірити, але Victorious – десята студійна платівка у дискографії Skillet, яка стабільно поповнюється з 1996 року. А здавалося, ніби гурт подружжя Джона і Корі Купер з'явився буквально кілька років тому. Так швидко плине час.
 
Victorious – важливе надбання для Skillet, оскільки Джон і Корі серйозно взялися за продюсування своїх пісень. За ними тримається половина композицій. «Вперше ми займалися нашими треками самостійно, без будь-чиєї допомоги», – розповідає Джон Купер.
 
За словами фронтмена, гурт хотів продовжити позитивну лінію попереднього альбому Unleashed: «Під час роботи над Victorious я усвідомив, що Unleashed – дуже енергійна і весела платівка. Ми хотіли знову зробити щось таке – збірник пісень, які змусять людей рухатися вперед. Ну, або піднімати руки вгору на наших концертах».
 
З Victorious група продовжувала досліджувати інші музичні території і досліджувати власний звук: «Ми заглибилися і вирішили спробувати все, що хотіли. Якась частина наших експериментів збереглася на альбомі. Якусь ми залишили до кращих часів. Але в цілому, Victorious вийшов доволі мелодійним. Навіть трошечки мелодійніше, ніж ми робили зазвичай».
 
Victorious надійде в продаж 2 серпня, а зараз до прослуховування доступний сингл Legendary – дуже жвава, адреналінова пісня, яка може потрапити до золотого пантеону хітів Skillet: «Ми такого ніколи не робили. Гітарний риф тут то блюзовий, то рок-н-рольний. Нам здалося це прикольним».
 
Українські фанати вважають так само! Чекаємо вас на великому осінньому шоу Skillet.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

SKILLET відбудеться 18 листопада 2019, 19:00, понеділок в Stereo Plaza. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.