У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Олег Скрипка та оркестр НАОНІ. Різдвяний концерт «Щедрик»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Олег Скрипка та Національний академічний оркестр народних інструментів (НАОНІ) радо запрошують разом відсвяткувати найзатишніше та найчарівніше свято року! Вечір 7 січня 2019 року в Національному палаці мистецтв «Україна» стане «Головним Різдвяним вечором» — саме таким буде святковий концерт однієї з кращих творчих колаборацій нашої країни. Для Олега Скрипки Різдво є особливим святом, яке він не береться порівнювати з жодним іншим:
 
— Саме з Різдва розпочинається рік! Воно є глибоко історичним, сакральним, духовним; в різдвяний час ми більше звертаємося до цінностей. Тому Різдво є теплим родинним святом, бо все в нашому житті починається із сім’ї та кохання!
 
В рамках концерту Олег Скрипка виконає різдвяні пісні у супроводі НАОНІ. Тісна співпраця виконавця й колективу триває більше двох років. За цей час їхні спільні виступи отримали численну армію шанувальників по всій Україні.
 
— Колядки, які за сотні років стали невід’ємною частиною свята, є не просто віршуванням чи вітанням; колядки — це українська мантра! Від того, наскільки правильно ми проспіваємо колядки, наскільки правильно ми зустрінемо Різдво, залежить, як рік складеться! Для мене є почесним влаштувати Головний Різдвяний вечір на головній сцені країни! І я не боюся взяти на себе відповідальність за наступний рік, — посміхається Олег Скрипка. — Різдво — час див! Головне — відкрити для них свої серця!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Олег Скрипка та оркестр НАОНІ. Різдвяний концерт «Щедрик» відбудеться 7 січня 2020, 19:00, вівторок в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.