У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Miles Kane

21 червня 2019, 20:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Видатний діяч британського інді. Половина The Last Shadow Puppets. Друг Алекса Тернера, Джеймі Ті й Пола Веллера. Це все про Майлза Кейна, який приїде до Києва, щоб представити платівку Coup De Grace!
 
Строго кажучи, це не перший візит Майлза до України: він уже виступав на фестивалі в Грибівці. Але це було так давно, що й неправда. Ось вам дані, за якими треба ловити британського стилягу. Дата — 21 червня. Місце — Зелений театр.
 
Coup De Grace — третій студійник Кейна, який вийшов минулого року та став його першою сольною роботою за п’ять років. Роботу над Coup De Grace Майлз почав одразу ж після альбому Do not Forget Who You Are (2013), але не склалося. «Такі моменти бувають у музикантів після турів. Легкий смуток. Але мене прямо втоптало. Я не міг ні грати на гітарі, ні співати. Мене чомусь лякала моя професія і факт того, що я цього боюся», — розповідає Кейн. Він чесно намагався, але відволікався то на The Last Shadow Puppets, то на триб’ют-групу на честь The Beatles з Меттом Белламі з Muse. Але в результаті зібрався і записав альбом за два тижні в Лос-Анджелесі.
 
Coup De Grace перекладається з французької як «фінальний вибух». Так називається прийом улюбленого рестлера Кейна, Фінна Балора. Лос-Анджелес, рестлінг і Лана Дель Рей, яка виступила співавтором пісні Loaded, — це три американські речі на цьому альбомі. Усе інше — від сенсу до звучання — британське.
 
Майлз розповідає, що захотів відійти від театральності The Last Shadow Puppets і повернутися до коріння, а саме — до старого-доброго інді просто з гаража. І це було правильним рішенням. Coup De Grace став одним із кращих британських рок-альбомів 2018 року. Місцями ліричний. Місцями дуже танцювальний. Місцями жорсткий і різкий. Coup De Grace увібрав у себе всю енергію, яку виробляла різна музика в Британії протягом останніх п’ятдесяти років. Результат — півгодинний згусток енергії, який вибиває страйки, прямо як у боулінгу.
 
Ви ж не захочете пропустити таке, правда?
 
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Miles Kane відбудеться 21 червня 2019, 20:00, п’ятниця в Зеленый театр. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.