У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Yungblud

28 липня 2019, 19:00, неділя
Відміна заходу
минула подія

Про подію

YUNGBLUD вперше виступить в Києві з дебютним альбомом
 
Відчуваєте застій в житті? Втомилися від рутини? Бракує енергії на нові звершення? У нас є для вас рішення. Це YUNGBLUD! Молоде англійське дарування, яке інакше, як божевільним, не назвеш. Його псевдонім може наштовхнути вас на думку: «О, це черговий сумний треп-репер», але ні. Це молода кров, що кипить!
 
І вона тече до Києва! Запам’ятовуйте дату і місце — 28 липня, Зелений театр.
 
Домініку Харрісону, саме так звуть нашого героя, 21 рік. Він народився в Донкастері, але в 16 переїхав до Лондона, щоб пізнати доросле життя. Але є і ще одна причина — хлопчина відчував, що в рідному місті його просто не розуміють. Себе він знайшов саме в столиці.
 
Їхав до великого міста Харрісон не просто так, а з великим багажем музичних знань — від класичних рок-записів і північного соулу до модної урбан-музики. Музичний бекграунд Харрісон оформив на свій смак — в позитивному, відчайдушному панківському дусі.
 
Нестандартне творче бачення помітили. Його пісні потрапили в саундтрек до серіалу «13 причин чому» від Netflix. І понеслося: десятки мільйонів прослуховувань на Spotify, мільйони переглядів на YouTube. Від пропозицій виступати по всьому світу просто не було відбою.
 
У липні минулого року YUNGBLUD випустив дебютний альбом 21st Century Liability — півгодини потужного поп-панку і реп-року, які несуться на слухача хвилею-вбивцею. Після першого прослуховування настає шок, але з’являється бажання послухати ще. А далі — «рубиш» суть.
 
Незважаючи на популярність, YUNGBLUD по барабану на комерційний успіх: «Моє бажання — грати на стадіонах, але в той же час головна мета — побудувати ком’юніті в якому люди не боялися б бути собою. Скільки мене слухать на стрімінгах? У яких я плейлистах на радіо? Як часто мене там крутять? Взагалі пофігу. Все, чого я хочу — великих майданчиків, щоб побачити якомога більше людей. І сказати їм, що я чую їх».
 
Але творчі цілі у хлопця ще крутіше. Він хоче бути, як канадський репер Дрейк. Тільки в рок-музиці: «Мені подобається, як він плаває в усіх жанрах відразу, але по-своєму. Таке ж збираюся провернути і я. Тільки з роком».
 
Так чому б не підтримати амбіції молодої крові? Чекаємо на вас!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Yungblud відбудеться 28 липня 2019, 19:00, неділя в Зеленый театр. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.