У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Черный квадрат. TOPLESS. Все включено

27 березня 2019, 19:30, середа
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Від творців бестселерів «Чорного Квадрата» - «А-ля кобеля ..." і "Роздягайся - будемо ... говорити!» - легка, гостро-еротична і сексуально-відверта комедія.
 
Троє старовинних друзів вирішують зустріти Новий Рік на босу ногу, і напередодні свята компактним «косяком» перелітають в теплі краї, щоб ... зробити спринтерський забіг! Адже за сім днів потрібно встигнути ... познайомитися, пофліртувати, спокусити, посваритися, помиритися і знову ... спокусити. І так - по кілька разів!
 
Що може остудити перспективи цієї палаючої путівки? Жінки! Вступивши в гостру хімічну реакцію з чоловічою статтю, вони видають суцільні чудеса логіки, бенефіси істерик, і парубочий моментально закінчується. Починається холодна міжстатевих Війна на Вогненному Єгипетському піску.
 
Три пари, три історії - і в кожному випадку невідомо, хто переможе в цьому протистоянні сили і ніжності. А точніше - чи буде кому святкувати цю саму перемогу ?!
 
Що поробиш: любов - часто грає з нами злі жарти. Любов - сама несерйозна з серйозних речей у цьому світі.
 
Дотепний, але глибокий. Про секс, але без перебору. З витончено оголеними жінками і з елегантно одягненими чоловіками. Ті, хто не може прямо зараз взяти і поїхати на відпочинок - не сумуйте: ми привезли відпочинок до вас!
 
У ролях:
 
Курортники - В'ячеслав НІКАНОРОВ, Михайло СПІВАКОВСЬКИЙ, Сергій ФЕДОРЧУК.
Курортниці - Тетяна ЄСАУЛЕНКО, Марія КРУШИНСЬКА

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Черный квадрат. TOPLESS. Все включено відбудеться 27 березня 2019, 19:30, середа в Caribbean Club. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.