У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Комедія «СуперMAN, СуперLOVE, СуперSEX»

11 лютого 2022, 19:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Міжнародний театр пригод і фантастики «Каскадер» представляє
 
Веселий авантюрний спектакль про любов
 
СуперMAN, суперLOVE, суперSEX.
 
Комедія, легка, як французьке безе, чуттєва, як щирий комплімент, пристрасна, як справжня любов.
 
Дуже смішна романтична комедія «СуперMAN, суперLOVE, суперSEX» - справжній подарунок всім, хто цінує яскраве шоу, іскрометний гумор, якісну акторську гру. У ній є все: неабиякі пристрасті, ніжні відносини, ревнощі і зради. А також мафіозні розбірки з стріляниною, сімейні бійки, заплутані інтриги, зустрічі давніх коханих і старих ворогів.
 
А почалося все з того, що від Жоржа Бошана, власника маленького провінційного готелю пішла дружина. Це неприємна подія поклала початок низці неймовірних, іноді парадоксальних і просто сміховинних подій, які нікого не залишать байдужим.
 
Дотепні діалоги, щирі почуття, душевні пісні, номера кабаре з елементами «травесті-шоу», віртуозна акторська гра створюють атмосферу веселого святкового божевілля і змушують повірити в те, що з будь-якої ситуації завжди знайдеться вихід, а життя - прекрасне і дивовижне! Головне - нічого не боятися і, незважаючи ні на що, залишатися собою.
 
У головній ролі зірка кіно та телебачення Георгій Поволоцький, відомий глядачам за такими популярними проектами: «Перед обличчям злочину», Im Angesicht des Verbrechens (Австрія, Німеччина) реж. Домінік Граф, «Слуга народу», «Нюхач», «Мажор», «Син за батька», «Пізнє каяття», «Громадянин ніхто», «Пастка», «Пограбування за жіночою», «Код Костянтина», «Джек і Лондон», «Вузький міст», «Дике поле» та ін.
 
У головних ролях:
Георгій Поволоцький
Василиса Шевцова
Станіслав Волотовський
Едуард Малахов
Наталія Кучера
Назар Майборода
 
Продюсер: Igor Misliviy
Режисер-постановник – Влада Кохановська
Хореограф-постановник – Станіслав Волотовський
Постановник трюків – Ігор Мисливий
Аранжувальник-Юрій Катін

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Комедія «СуперMAN, СуперLOVE, СуперSEX» відбудеться 11 лютого 2022, 19:00, п’ятниця в Будинок офіцерів. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.