У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Хелависа

Перенесення заходу
минула подія

Про подію

Друзі,
У зв'язку з продовженням обмежувальних заходів на проведення масових заходів, в концертному графіку групи «Мельница» є зміни:
замість весняного концерту Хелавіси, запланованого на 28 травня 2020 року, 14 листопада в Концертному залі НТУУ (КПІ) відбудеться концерт групи «Мельница».
"Мельница" приїде до Києва з презентацією нового альбому "Рукописи".
 
Обмін квитків на нові буде запропонований з максимальним урахуванням Ваших інтересів, адекватно ціні і комфорту огляду сцени.
Обмін буде здійснений в період з 1 червня по 15 липня.
Якщо Ви впевнені, що не зможете відвідати концерт групи "Мельница" 14 листопада, ви можете здати куплені квитки.
 
Якщо десь за межами нашої галактики - на далеких планетах - в оточенні краси ідеального світу живуть незбагненні герої язичницьких п'єс і слухають старовинні перекази під кришталевий звук арф, то вони чують саме цей голос.
 
Голос, який став унікальним феноменом у вітчизняній і світовій фолк-музиці. Хелавіса (Наталія О'Шей) - беззмінний лідер групи "Мельница" - однієї з кращих російських груп, що грають акустичні та електроакустичні композиції.
 
Саме "Мельница" колись змінила ставлення аудиторії до фолку, і зробила цей жанр таким популярним. На цей раз Хелавіса приїде до Києва в рамках сольного проекту з новою програмою.
 
Дослідження планети Люціферази йде повним ходом. Героїчні перші поселенці зустрічають на своєму шляху воронів, драконів і загадкових саламандр, але при цьому не забувають зберігати і цінувати спогади про Стару Землю. Концертна програма Хелавіси і Сергія перенесе слухачів на багато макроліг в глибокий космос і на багато століть назад і вперед у часі. Як завжди, це безкомпромісне шоу двох - тільки арфа і гітара, тільки два голоси, виразний світло і кришталевий звук.
 
11 квітня тільки на один вечір Будинок хУДОЖНИКА перенесеться в світ космічних кораблів і далеких світів, дивних істот і дивовижних сказань. Концертна телепортація відбудеться в компанії дивовижною Хелавіси - душі і голоси групи "Мельница", а допомагати в цій подорожі їй буде Сергій Вишняков. Разом музиканти представлять своїм шанувальникам нову програму. Не пропустіть шанс потрапити на цю унікальну подію!
 

  

  

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Хелависа відбудеться 28 травня 2020, 19:30, четвер в Театр "Особистості" (Центральний будинок художника). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.