У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Цирк "Краплі живої води"

13 січня 2019, 16:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Краплі живої води
У казковому палаці під назвою –Цирк всі готуються до новорічного карнавалу. Головна циркова Ялинка країни вже підготувала нове святкове вбрання і запрошує малечу з родиною запалити яскраві вогники, загадати бажання та весело зустріти новий 2019 рік!
 
Цього разу ми підготували для Вас масштабне європейське шоу, яке поєднало у собі синтез світла, чарівних мелодій, грайливих фонтанів а також вкрапили у різдвяну програму найкращі циркові номери.
 
Що ж трапилося з винуватицею свята, які підступні шахраї та злодії на чолі з головним Темним Володарем зачаїлися серед чарівного озера з фонтанами?
 
А новорічні пригоди розпочалися з маленької Феї, яка дбала про зелену красуню, поливала її з глечика живильною водою та випадково розбила його і всі краплинки та струмочки розлетілися навколо новорічного манежу. Аби зібрати всі краплинки живої води, щоб їх не заморозив злий чаклун всі артисти, чотирилапі друзі вирушають на допомогу маленькій Феї.
 
Чи зможуть добрі сили і цього разу бути головними на святі, дізнаєтеся згодом.
 
Якщо ви вірите у дива, і казковий світ тоді вирушайте із малечою на Головну циркову ялинку країни, де нас Вас чекає новорічна- різдвяна казка «Краплі живої води».
 
Не вагайтеся довго з вибором новорічного подарунка, а завітайте до нас, та купуйте найкращі місця вже сьогодні.
 
І новорічні свята запам’ятаються Вам не на одну мить, чи годину, а на цілий рік до наступних новорічних сюрпризів від Головної циркової ялинки країни.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Цирк "Краплі живої води" відбудеться 13 січня 2019, 16:00, неділя в Національний цирк України. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.