У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ROCK LEGENDS: SCORPIONS | AC / DC

15 лютого 2019, 19:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

ROCK LEGENDS від Lords of the Sound:
Scorpions & AC/DC
 
15 лютого о 19:00 в Палаці Спорту симфонічне триб’ют шоу Rock Legends від Lords of the Sound. Енергія легенд року SCORPIONS та AC/DC в одному концерті!
Запальні рок-бенди, сучасний оркестр, потужні вокалісти та спецефекти об’єдналися, щоб відтворити легендарну музику кумирів для тебе!
 
Експресія рок-гігантів та глибинність симфонічного аранжування зіллються в піснях, що сколихнули весь світ. Scorpions та AC/DC – музичні титани, які розривають сцени по всьому світу вже 50 років, а на їх музиці виросли три покоління палких фанатів!
 
І щире захоплення ними змусили Lords of the Sound створити симфонічне триб’ют шоу «Rock Legends». Драйв та гармонія, мурахи по шкірі та нестримні коливання тіла, наспівування обожнюваних пісень – це все твої відчуття на концерті 15 лютого. 
 
SCORPIONS – гурт, що запустив по світу вітер змін. Німці, що заспівали англійською ліричні рок-балади з віртуозними гітарними програшами. Вони і стали відмінною рисою, яка принесла «скорпам» любов мільйонів.
 
У симфонічному аранжуванні та у виконанні гурту «The Beast» (солісти Іван Ворон та Ігор Петров) зазвучать нетлінні Wind of Change, Hurricane, Still Loving You, Holiday, Send Me An Angel, Humanity, Maybe I Maybe You та інш.
 
Другий блок шоу присвячений ще одному з найвідоміших гуртів в історії рок-музики. 
 
AC/DC розглядаються як піонери хард-року та хеві-метала, хоча самі свою музику завжди класифікували як рок-н-ролл, в основі якого лежить ритм-н-блюз, посилений залізним звучанням гітар, барабанним громобоєм та скреготливим вокалом. 
 
І якнайкраще з нелегким репертуаром впорається офіційний триб’ют гурт “Easy Dizzy” (солісти Matteo Giovannone та Андрій Соколов) у супроводі Lords of the Sound. Будьте певні, ці хлопці відтворюють атмосферу, заряджають  потужною енергією та драйвом рок-н-рола в дусі AC/DC! 
 
Легендарний барабанщик AC/DC Кріс Слейд після сумісного годинного концерту з Easy Dizzy відмітив їх високий рівень: «Вони глибоко в матеріалі, віртуозні, сповнені запалу та легко імпровізують».
Тому готуйтеся до якісного відриву під Back in Black, Thunderstruck, Highway to Hell, T.N.T., Shoot to Thrill та інш. у симфонічному супроводі Lords of the Sound.
 
Дві години запального симфо-року Scorpions та AC/DC охоплять вас з головою 15 лютого в Палаці Спорту на симфонічному триб’ют шоу Rock Legends від Lords of the Sound. 
 

 

Придбати квиток на ROCK LEGENDS: SCORPIONS | AC / DC можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

ROCK LEGENDS: SCORPIONS | AC / DC відбудеться 15 лютого 2019, 19:00, п’ятниця в Палац спорту. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.