У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

НОВОРІЧНА МАНДРІВКА

6 січня 2019, 11:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

з 28 грудня Вас чекає
НОВОРІЧНА МАНДРІВКА
від sherlize_theater
 
Новий рік і різдвяні свята вже все ближче і ближче. Звичайно ж, новорічна фантазія для кожного втілюється по-своєму, але ми впевнені, що програма - так, саме велика і захоплююча новорічна програма від Sherliz, не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих і в цьому Новому році. Шкода, що не всі охочі змогли потрапити на "Новорічне Смарагдове Фентезі" в 2017/18 р, але, як завжди, абсолютно нова вистава обіцяє бути не менш яскравою і захоплюючою.
 
А втім, переконатися в цьому Ви можете і самі!
 
У цей Новий Рік на Вас чекає Новорічна Мандрівка в чудову казку, повну дивовижних і видовищних пригод, дитячих надій і гарного настрою.
 
Яким би цікавим не був Чарівний світ Казки, в ньому багато небезпек. Казкові герої разом з Дідом Морозом допоможуть дітям здолати найсуворіші випробування і врятувати всіми улюблене свято - Новий Рік
 
Всіх Вас чекає яскраве, динамічне і незабутнє шоу, з неймовірними цирковими номерами, з неоновим шоу від світлового театру «Ismenlight», іграми, танцями і улюбленими казковими персонажами.
 
Програму доповнюють традиційні 2 поверхи інтерактивних розваг. З перших кроків для Вас відкриється казковий світ веселощів і новорічних чудес. Ексклюзивні фотозони, майстер-класи, квести, чудові артисти різних жанрів і, звичайно ж, атмосфера Новорічного Свята чекають Вас.
 
Так, що приходьте раніше, програма починається за 30 хвилин до початку вистави в залі.
 
Наші історії створюють Вам свято ось уже 6-й рік, дякуємо Вам за те, що Ви з нами.
 
Дітям до 4 років безкоштовно, без надання окремого місця.
 
Ми чекатимемо Вас!
 
Будинок Кіно, вул. Саксаганського, 6
Початок вистав: 11.00, 13.30, 16:00

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

НОВОРІЧНА МАНДРІВКА відбудеться 6 січня 2019, 11:00, неділя в Будинок Кіно. Червоний зал. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.