У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

All Star Jazz - Ray Charles

20 листопада 2018, 20:00, вівторок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Вечір 20 листопада наповниться особливою душевністю і атмосферою. У Caribbean Club для вас буде грати музика легендарного Рея Чарльза у виконанні колективу Old Fashioned Band.
 
17 премій «Греммі», мільйони слухачів по всьому світу і звання одного з найбільш значущих музикантів післявоєнного часу. Все це легендарний Рей Чарльз. Він став прикладом не тільки для починаючих артистів, а й для професіоналів високого рівня, майстерно виконуючи пісні в стилях рок-н-рол, джаз, кантрі і блюз. Marco Concert запрошує вас відчути незабутню атмосферу Caribbean Club, почувши знамениті на весь світ композиції у виконанні відомого колективу All Star Jazz.
 
Рей Чарльз пройшов нелегкий шлях, перш ніж стати відомим. Народження в дуже бідній сім'ї (за його словами, нижче була тільки земля), смерть молодшого брата прямо на очах, втрата зору у віці 7 років, спеціалізована школа-інтернат, смерть матері, подолання расових бар'єрів. Але він був з тих, кого випробування зробили тільки сильніше.
 
За час навчання в школі, він навчився грі на піаніно, органі, саксофоні, тромбоні і кларнеті, що стало його першою сходинкою в світ великої музики. Після закінчення, Рей брав участь у багатьох музичних проектах, виконуючи композиції в стилі джаз і кантрі. А трохи згодом сталося значуща подія в музиці - він став основоположником нового стилю - соул, об'єднавши між собою два самобутніх жанру - блюз і госпел.
 
В арсеналі Чарльза 70 студійних і концертних альбомів, композиції з яких до цих пір аранжують музиканти з усього світу. Його хіти нерідко виконують на музичних конкурсах, їх можна почути на різних фестивалях і знайти в списках кожного караоке.
 
музиканти:
 
Анян Удонгво (Anyanya Udongwo), Клеулія Даніель (Cleulia Daniel) - вокал
Павло Ігнатьєв - клавіші
Андрій Чмут - саксофон
Джордж Івез (George Iweze) - бас
Тобі Фантонаде (Tobi Fatonade) - барабани
Рей Чарльз є доказом того, що найкраща музика перетинає всі межі, досягає кожного серця ... Він співає про свою душу ... І в цьому причина того, що Рея називають «Генієм» ...
 
Ван Моррісон, «Rolling Stone».
 
А ми чекаємо вас 20 листопада в Caribbean Club, щоб відчути дух часу і відчути все те, що так хотів донести до сердець неповторний музикант всіх часів - Рей Чарльз.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

All Star Jazz - Ray Charles відбудеться 20 листопада 2018, 20:00, вівторок в Caribbean Club. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.