У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Юнона і Авось на льоду

4 січня 2019, 19:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

«Юнона і Авось» - одна з найвідоміших рок-опер, яка користується величезною популярністю в багатьох країнах. На сьогоднішній день культовий мюзикл придбав нове життя на Льодове арені, зберігши при цьому мелодійні музичні інтонації Олексія Рибникова, співучість віршів Андрія Вознесенського, а так само неповторні тембр Миколи Караченцова.
 
Головна художньо-виразна роль в мюзиклі «Юнона і Авось на льоду» належить танцю, що дозволяє Іншим поглядом доторкнутися до драматичне історії кохання, непідвладну ні відстані, ні часу.
 
У виставі задіяні сучасні спецефекти: магічна світло і відео проекція на лід, реалістичний віртуальні декорації, підлоги імператорських палаців, білосніжний пісок узбережжя Каліфорнії, шум бурхливого океану, тихою водної гладі, а так само спекотне вогняне полум'я, що спалює останні дні подорожі Графа.
 
Тривалість вистави: 1 година 25 хв.
 
Вікова категорія: 12+

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

Юнона і Авось на льоду відбудеться 4 січня 2019, 19:00, п’ятниця в Палац спорту. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.