У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

TOTO COTUGNO & Lords of the Sound "ITALIANO VERO"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

23 березня о 19:00 в Національному палаці мистецтв «Україна» виступить легендарний Тото Кутуньо в супроводі симфонічного оркестру Lords of the Sound! 
 
Готуйтеся вибухнути аплодисментами, співати хіти всіх часів та народів на концерті одного з найулюбленіших та найвеличніших італійських виконавців – співака та композитора Тото Кутуньо (Toto Cutugno).
 
На вас чекає музика цілої епохи, спогади декількох поколінь та пісні, що живі й неповторні у наші дні, у живому виконанні неймовірного метра! А у супроводі видатного українського оркестру Lords of the Sound вони набудуть незабутнього звучання.
 
На концерті вас огорне атмосфера тепла та взаємної любові, радість від невимушеного спілкування Тото з глядачами. Усіма улюблені композиції («L'italiano», «Solo Noi», «Serenata», «Per Noi», «Io Vorrei» та ін.) у комбінації з мужнім, привабливим, знаменитим тембром голосу та симфонічною музикою подарують небувале задоволення.
 
І найвідоміший український оркестр Lords of the Sound готує подарунок для Тото та всіх глядачів!  Українські музиканти виконають хіти, написані Тото Кутуньо для світових зірок, що невпинно завойовували хіт-паради. 
 
Адже свою музичну кар’єру Toto Cutugno розпочинав як композитор. І він досягнув у цьому шалених висот.  Три пісні Кутуньо довгий час займали верхні рядки у французьких хіт-парадах: «L ete indien» у виконанні Джо Дассена, «Ciao, bambino, sorry» Мірей Матьє, «En chantant »Мішеля Сарду. Загальноєвропейську популярність завоювала пісня «Soli» у виконанні Адріано Челентано. Шістнадцять пісень Кутуньо, написаних спеціально для Джо Дассена, стали кращими в репертуарі знаменитого французького шансоньє.
 
Тото Кутуньо записав 18 альбомів, його пісні стали безсмертними, гастрольні тури зміняли один одного безперестанку, а квитки на концерти розліталися миттєво. І  на сьогоднішній день Кутуньо знаходиться в прекрасній спортивно-музичній формі, і про його творчість не можна казати у минулому часі. Він активно гастролює по всьому світу та продовжує дарувати незабутні хвилини радості своєю творчістю.
 
А 23 березня 2019 року Toto Cutugno завітає до Києва, щоб зустрітися з публікою, яка кожного разу палко зустрічає свого кумира. І виступить він у супроводі віртуозного оркестру Lords of the Sound.
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

TOTO COTUGNO & Lords of the Sound "ITALIANO VERO" відбудеться 23 березня 2019, 19:00, субота в Національний палац мистецтв "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.