У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

BURNING DOORS

Продаж припинено
минула подія

Про подію

За підтримки Українського Культурного Фонду
 
В листопаді 2018 в Києві пройде вистава Білоруського Вільного Театру «Burning Doors», яка розповідає історії трьох людей мистецтва, що опинилися у в’язниці — кінорежисера Олега Сенцова, активістки Марії Альохіної, художника Петра Павленського.
 
Ініціатор показу «Burning Doors» в Києві — Андрій Хливнюк, який з 2015 року співпрацює с БВТ. У виставі звучить музика гурту Бумбокс.
 
Андрій Хливнюк: «Вистава про свободу і здоровий глузд, що сколихнула світ! Актори і режисер без перебільшень викладаються цілковито і повністю.»
 
Головна мета вистави — привернути увагу світової спільноти до неможливості політичних переслідувань у 21-му сторіччі. Білоруський Вільний Театр розпочав світові гастролі вистави «Burning Doors» восени 2016. Саме з того часу по всьому світу разом із показом вистави була розгорнута громадська кампанія за звільнення політв’язнів та зокрема Олега Сенцова, до якої долучилися ряд відомих діячів культури й громадських діячів з усього світу.
 
Сама вистава має незаперечну культурну цінність, що визнано світовими ЗМІ й отримала найвищу оцінку від більшості впливових театральних критиків.
 
Газета The New York Times назвала «Burning Doors» третьою найбільшою театральною подією 2017-го року.
 
«Жодна британська театральна компанія не може зробити такого рівня інтелектуальної, емоційної і політичної інтенсивності у свої вистави. Білоруський Вільний Театр і „Палаючі двері“ — приголомшливі.»
 
Кеол Уодис, Reviews Gate, п’ять зірок
«Через всю виставу пройшов величезний потік фізичного театру, коли актори вкладали пласти своїми тілами і пролітали у повітрі. Був гумор, але в основному це було болісно — особливо фрагмент Кирила Константинова, який заплакав і помочився на сцені, щоб заховати і задушити емоції свого минулого.»
 
The Guardian
«Палаючі двері» потужний матеріал. Його тваринний гнів і відчуття несправедливості розчавлює вас, як вантажівка. Але навіть в цьому випадку пам’ятайте — ми просто глядачі. А людям, які на сцені, довелося пережити це пекло по-справжньому.
 
Віктория Садлер
«Вони відображають найменш привабливі аспекти життя по той бік колишньої „залізної завіси“ з похмурою журбою, намагаючись показати Заходу, що насправді відбувається, і з очевидним бажанням домогтися змін.»
 
British Theatre Guide
Вистава «Burning Doors» не тільки має незаперечну культурну цінність, а й стане ваговим приводом для привернення уваги соціуму в Україні до долі політичних бранців.
 
Проект реалізовано за підримки Українського Культурного Фонду.
 
Прибуток від продажу квитків буде переданий сім’ям політв’язнів.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Київ.

BURNING DOORS відбудеться 7 листопада 2018, 20:00, середа в Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.